szia engem érdekelne 38 éves vörös hajú 177 cm magas nő vagyok 72 kg.
(Ez egy válasz wetpanties üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:43

Sziasztok!
Domina beállítottságú, mindenre nyitott hölgyet keresek Pécs és vonzáskörzetéből! Magamról csak annyit, hogy ápolt, intelligens 36-os férfi vagyok! (Anyagi támogatás is megoldható...)
Domina beállítottságú, mindenre nyitott hölgyet keresek Pécs és vonzáskörzetéből! Magamról csak annyit, hogy ápolt, intelligens 36-os férfi vagyok! (Anyagi támogatás is megoldható...)
hi all!Győri 30/175/70 barna tüsi haj,zöld szem,sportos testü nem független pasi vagyok 20/5 csupi intimmel!!Szeretőt keresek!!Alkalmi vagy tartósat!Hely,autó van!!!
fejérmegye 31es seximádo dáko
Kék szemű 20-on éves srác érett nőt keres.
E-mail és MSN: pacific96@freemail.hu
E-mail és MSN: pacific96@freemail.hu
Idősebb hölgyet kényeztetnék
bp 7ker

Idősebb hölgyet ill párt keresek..borsodból!
karoly8302@freemail.hu az e-mail
az msn pedig : karoly8302@hotmail.com
karoly8302@freemail.hu az e-mail
az msn pedig : karoly8302@hotmail.com
középkorú vagy idősebb holgyet, párt keresek siófok környékéről. mail ésn fha@freemail.hu
halli ismerkedhetunk,22-eves srac vagyok.
Sziasztok!
38 éves budapesti férfi idősebb hölgyet keres szexpartnernek.A kor nem számít csak az,hogy szeresd a szexet.taktak@tvn.hu
38 éves budapesti férfi idősebb hölgyet keres szexpartnernek.A kor nem számít csak az,hogy szeresd a szexet.taktak@tvn.hu
sziasztok
30 éves 190 magas 96 kg pasi ismerkedne párral!msn:
vaarlak@hotmail.com
30 éves 190 magas 96 kg pasi ismerkedne párral!msn:
vaarlak@hotmail.com
19 éves fiu keresi idősebb szexpartnerét.
Béla1818@freemail.hu
Béla1818@freemail.hu
21 éves mackós fiú keres valakit aki elvenné a szüzességét és megtanítana neki néhány dolgot. Kor és alkat nem számít. ***ezt a mondatodat töröltem:prune
danhealy7@gmail.com
danhealy7@gmail.com
Sziasztok!Miskolci 30é nem független pasi vagyok,kötetlen,diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,dekoratív,.... lányt v. asszonyt (20-50 kor között).Függetlenség nem feltétel,de a diszkréció és hely az fontos!!! fillozs@citromail.hu
Sziasztok!
33 éves Vas megyei bika érett gondolkodású hölgyeket kényeztetne diszkréten...Érd: bikemore@freemail.hu
33 éves Vas megyei bika érett gondolkodású hölgyeket kényeztetne diszkréten...Érd: bikemore@freemail.hu
28éves férfi nőt keres lábimádatra.pepepe@freemail.hu
Szia!olyan 30-60év közötti érett tapasztalt hölgyet keresek(lehet nem függ. is),aki befogadna alkalmanként de hosszútávra egy 30éves srácot az ágyába.Hely kellene.Imádok nyalni!Ide irj:mititkunk@citromail.hu
én 1 kecskeméti 21 éves pasi vagyok kecskeméten keresek idősebb nőket hogy kényeztessem őket.bármit megteszek nekik
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
én egy olyan budapesti 40-50 körüli hölgyet keresek aki szereti ha sokáig kényeztetik franciásan,akár szex nélkül is.
Nem vagyok egy csúcs pasi de ezt igazán nagy élvezettel,jól csinálom!imádom megízesíteni valami finokmsággal hab,csoki,gyümölcsök,méz és a popsit se hagyom ki!
Ha egy fárasztó nap után vágynál egy kis viszonzásnélküli kényeztetésre irj nekem!
email:
marlonbp@citromail.hu
Nem vagyok egy csúcs pasi de ezt igazán nagy élvezettel,jól csinálom!imádom megízesíteni valami finokmsággal hab,csoki,gyümölcsök,méz és a popsit se hagyom ki!
Ha egy fárasztó nap után vágynál egy kis viszonzásnélküli kényeztetésre irj nekem!

email:
marlonbp@citromail.hu
Sziasztok!
Győri 30/175/70 barna tüsi haj,zöld szem,sportos testü nem független pasi vagyok 20/5 csupi intimmel!!Szeretőt keresek!!Alkalmi vagy tartósat!Hely,autó van!!!
Ha érdekellek légyszives válaszolj!
Ha érdekellek légyszives válaszolj!