24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
Sziasztok lányok, nők!
Olyan idős érett nővel találkoznék Székesfehérvárról, aki szeretne magának egy 26 éves fiut szex partnernek!
Szeretnék kényeztetni egy idősebb nőt!
Imádom a harisnyát! Szeresd Te is a szexy rucikat
Csak szex! Semmi érzelmek!!! :-*
Címem: hariss@freemail.hu
Írj bátran! Válaszom garantált!
Olyan idős érett nővel találkoznék Székesfehérvárról, aki szeretne magának egy 26 éves fiut szex partnernek!
Szeretnék kényeztetni egy idősebb nőt!
Imádom a harisnyát! Szeresd Te is a szexy rucikat

Csak szex! Semmi érzelmek!!! :-*
Címem: hariss@freemail.hu
Írj bátran! Válaszom garantált!
22 éves srác vagyok kék szemű, sötétbarna hajú, átlagos testalkatú. 18-45 év közötti nővel ismerkednék. Tartós szex kapcsolatra céljából! sanyi022@freemail.hu
Mottóm: Hívjon, jövök, és nem megyek el túl korán!
Mottóm: Hívjon, jövök, és nem megyek el túl korán!

24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
Sziasztok!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu
Sziasztok!
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Hali!
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os intim mérettel (képek hamarosan lesznek az oldalon). Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
KIZÁRÓLAG ELLENSZOLGÁLTATÁS NÉLKÜL!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Győri vagy esetleg Győr környéki 40-55 év közötti hölgyet keresek levelezésre, szimpátia esetén tartós szexkapcsolatra!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
28 éves férfi vagyok,ismerkednék 40-50 éves hölgyekkel sex kapcsolat céljából.
Ha úgy érzed nem igazán kapod meg otthon amit szeretnél,írj nyugodtan, egymásra van szükségünk.
f.andriska@citromail.hu
Ha úgy érzed nem igazán kapod meg otthon amit szeretnél,írj nyugodtan, egymásra van szükségünk.
f.andriska@citromail.hu
Mi 22-29 éves fiatal pár vagyunk szívesen résztvennénk csoportos szexben, idősebb 30 év feletti párral.Csak párok írjanak, vagy szóló hölgyek. Szóló fiuk ne!! Távolság nem akadály. A hölgy, vagy pár nem baj ha jóval idősebb, tapasztaltabb, párcsere is szóba jöhet, ha nem vagytok borotváltak az számunkra csak előny, fényképes leveleket a szepzolika@freemail címre várjuk. Csak fényképes levelekre válaszolunk, és csak pároknak, vagy szóló hölgyeknek szól az ajánlatunk. Először nyitó pár vagyunk, szeretnénk minden örömöt átéllni egy tapasztaltabb párral. szepzolika@freemail.hu
28 éves ápolt srác vagyok. Ismerkednék 38-52 éves hölgyekkel kölcsönös örömszerzés céljából. corgon@indamail.hu
Hölgyeim ! Ha egy ápolt szimpatikus emberkére vágyik aki szexuális vágyait kielégíti,megtalálta. Párokhoz is csatlakozok, de csak a hölgy örömére.
veszpremmegye@citromail.hu
veszpremmegye@citromail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
30-as helyes normális srác vagyok normál/sportos alkattal,és egy érett hölgyet keresnék.Szeretek szaunázni járni esztergomba,nudizni,stb.... Általában napközben is ráérek!
Kultúrált igényes búvóhelyet tudok biztosítani,de utazni is tudok..Ha felkeltettem az érdeklődésedet,akkor kérlek jelentkezz.
foto96@freemail.hu
Kultúrált igényes búvóhelyet tudok biztosítani,de utazni is tudok..Ha felkeltettem az érdeklődésedet,akkor kérlek jelentkezz.
foto96@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
29 éves ffi vok!
Írj bátran!
highlander6@freemail.hu
Sziasztok Gábor vagyok Miskolcról 30 éves enyhén mackós,normális rendes srác!Párokat,hölgyeket,asszonyokat keresek kellemes szexélményekhez,mindkettőnk,hármunk,stb... örömére!!!Enyhe bi megoldható!Köszönöm ha válaszoltok! boby27@freemail.hu ha lehet arcos képet is küldjetek küldök vissza én is!Pusszzz!!!
hölgyet keresek 45 éves korig ,normál testalkat előny . Szőrös punci kötelező. Én 40 éves nős ffi vagyok 180/90.Hosszabb távu kapcsolatra,diszkréten. alaska70@freemail.hu