sziasztok Tommy vagyok!győri pasi vok 20/5 intimmmel..30/175/70 rövid haj,sportos test!helyem van!!irjatok!!lányok,párok!! msn:tommyka28@hotmail.com
19 éves Györi srác vagyok.Idösebb nőket kényesztetnék,kor nem számit.Email+msn cimem: Bela1818@freemail.hu
Sziasztok! Ápolt igényes és sportos alakatú 21 éves férfi talákozna középkorú nőkkel! A többit majd mailben.(hombre1255@citromail.hu)
21 éves helyes sportos magas fiú keres érett nőt kor nem számit irjatok krélek aztán kép csere csók hölgyeim BP-közelében kb
34 éves, vastag, nagy farkú, ápolt pasi vagyok!Idősebb hölgyeket kényeztetnék, mnden megoldás érdekel 35-65-ig!! Imádok puncit nyalni!!
Fejér megyében a Velencei-tó környékén élek!
Szívesen leveleznék középkorú nővel, képcsere.
én 26 vagyok!
én 26 vagyok!
Persze nagyon normális dolog egy idösebb hölgyel szexelni ! Több okból kifolyólag! Nem kényesek és sokkal odaadóbbak !
sziasztok!30/175/70,20/5 igényes győri pasi vagyok!zöld szem,barna tüsi haj,sportos-szolis test!lányt,párt keresek!!helyem van! Írjatok!! msn:tommyka28@hotmail.com
győri lányt,párt keresek!helyem van!képcsere?
34 éves, vastag, nagy farkú, ápolt pasi vagyok!Idősebb hölgyeket kényeztetnék, mnden megoldás érdekel 35-65-ig!! Imádok puncit nyalni!!
Ez benne van a pakliban, nem? Ha zavar, minek olvasod el? :\
Nőket, asszonyokat, lányokat keresek alkalmi szexulis együttlétre, korhatár! Jómagam nagyon szeretem a szexet, főleg az orális formáját. Imádok puncit, popsit, cicit nyalni, szinte teljesen bele tudok felejtkezni, ha egy finom, illatos és ízletes pina, vagy popó van a szám előtt, amibe kéjtől fűtve szabadon belefúrhatom a nyelvem; esetleg egy feszes kis cickó, pajkosan meredező bimbóval. Imádom a női test minden porcikáját ízlelgetni, s örömet szerezni egy csinos lánynak. Nagyon imádom, ha kéjesen szopnak, s végignézhetem a szexpartnerem arcát szopás közben.
Fontos, hogy ne legyen barátod, férjed, valamint rendelkezz dunaújvárosi, vagy ahhoz közeli búvóhellyel! Ha kapható lennél egy kis önfeledt szexre, írj, de feltétlenül küldj magáról fotót is!!!
Kérem, csak komoly szándékúak írjanak, akár ide, akár priviben (utóbbi jobb megoldás lenne)!
Fontos, hogy ne legyen barátod, férjed, valamint rendelkezz dunaújvárosi, vagy ahhoz közeli búvóhellyel! Ha kapható lennél egy kis önfeledt szexre, írj, de feltétlenül küldj magáról fotót is!!!
Kérem, csak komoly szándékúak írjanak, akár ide, akár priviben (utóbbi jobb megoldás lenne)!
ezek szerint reménykednek vmiben, nem?
Szegedi 26 éves fiú ismerkedne idősebb hölgyekkel!
Sziasztok!
Inteligens fiu várja idősebb nyalást kedvelő hölgyek jelentkezését!
Inteligens fiu várja idősebb nyalást kedvelő hölgyek jelentkezését!
Fejér megyében a Velencei-tó környékén élek!!
Fejér megyében a Velencei-tó környékén élek!!
sziasztok!30/175/70,20/5 igényes győri pasi vagyok!zöld szem,barna tüsi haj,sportos-szolis test!lányt,párt keresek!!helyem van! Írjatok!! msn:tommyka28@hotmail.com
Sziasztok! 3 hónapja szakítottam a barátnőmmel, azóta egyedül vagyok. Eléggé megviselt a szakítás, de nagyon hiányzik a szex. Ha lenne olyan lány, aki ilyen partnert keres, Vas, Zala, vagy Győr Sopron megyéből, az írjon. Köszi!
miskolc és környékén keresek egy idősebb nőt laza, de tartós kapcsolatra. Én 33 éves, magas, jóképű pasi vagyok.
Dunaújváros és környékén keresek egy idősebb nőt laza, de tartós kapcsolatra. Én 24 éves, magas, jóképű pasi vagyok.