34 éves, vastag, nagy farkú, ápolt pasi vagyok!Idősebb hölgyeket kényeztetnék, mnden megoldás érdekel 35-65-ig!! Imádok puncit nyalni!!
Fejér megyében a Velencei-tó környékén élek!!!
Fejér megyében a Velencei-tó környékén élek!!!
Sziasztok!
38 éves ápolt inteligens férfi vagyok.Keresek 40 év feletti hölgyet,aki imádja még a szexet.
38 éves ápolt inteligens férfi vagyok.Keresek 40 év feletti hölgyet,aki imádja még a szexet.
sziasztok!30/175/70,20/5 igényes győri pasi vagyok!zöld szem,barna tüsi haj,sportos-szolis test!lányt,párt keresek!!helyem van! Írjatok!
Teljes egészében igaz! Én is imádom a 40 feletti nőket. Na ne hidd ,hogy ott már minden oké! De ha az illető ad magára ,és odafigyel a részletekre akkor egy ISTENSÉG-gel állok szembe.Jól öltözöttek,jó a sminkjük ,egyszóval álom.
Ha összejön a dolog olyan dolgokat mutatnak az ágyban amit csak egy érett nő tud .Ha gondolod részletezem.
Ha összejön a dolog olyan dolgokat mutatnak az ágyban amit csak egy érett nő tud .Ha gondolod részletezem.
Írtunk a privire.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 12:49
Törölt felhasználó (57179)

Helo!Engem érdekelnél!győri 30/175/70 sportos-izmos nem független pasi vagyok!barna tüsi haj ,zöld szem..képcsere?privi?
szia ! debreceni srác vagyok és szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz zsolandi üzenetére (2007. 05. 27. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Helo!Engem érdekelnél!győri 30/175/70 sportos-izmos nem független pasi vagyok!barna tüsi haj ,zöld szem..képcsere?privi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 09:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Sziasztok!
Győr vagy Dunaszerdahely és környékéről keresek hetero férfit.
sziasztok!30/175/70,20/5 igényes győri pasi vagyok!zöld szem,barna tüsi haj,sportos-szolis test!lányt,párt keresek!!helyem van! Írjatok!!
Sziasztok!
Inteligens 33éves fiu keres hölgyet alkalmi kapcsolatra.Csak ápolt igényes hölgyek jelentkezzenek.
Egy fiatal, 20 éves srác keres molett, érett hölgyet (35-40). A külső és a kor nem annyira számít, viszont az ápoltság és az intelligencia feltétel. Ha érdekel írj bátran, egy próbát megér!
Jani (jani20@index.hu)
Jani (jani20@index.hu)
Köszi a megnyugtatást, amúgy egyáltalán nem vastag, de mikor a volt barátnőmmel próbáltuk egyszer az anált, akkor nem ment, mert nagyon fájt neki, többször nem próbáltuk. Most meg már sajna nincs kivel... Amúgy a fent említett érthető okokból én nem vagyok méretmániás, inkább legyen kicsi de játékos.
28 éves, nem független, helyes srác keres 50 feletti, diszkrét, ápolt hölgyet. Budapesten vagy a Balaton déli-partján búvóhely van.
zamek79@gmail.com
zamek79@gmail.com
edina én is jelentkeznék ha szabad....
Szia velem kiprobálnád, én is szeretem
szia . én is imádom az anált. 37 éves férfi. ismerkednék hőlgyekkel.
Én sem szeretem a nukumani, nagyképű beképzelt embereket, aki a méreteivel akar hódítani. Még jó, hogy egyáltalán nem vagyok ilyen, én az önbizalomhiányosok közé tartozok, és az én 14 centis méretemmel amúgy sem lehetne felvágni. De azért a volt barátnőm nagyon tökéletesnek ítélte meg a szexuális életünket. Kár, hogy vége lett 2 hónapja...
38/184/75 fiatalos, egészséges férfi vagyok. Ápolt, nem duci, 40 év feletti, dunántúli hölgyhöz csatlakoznék hétköznap napközben vagy este. Fazonigazított 13/4 cm-es farkammal orálisan/análisan kényeztetnélek. Jelentkezz bátran!
hali!
Jóképű 33 éves enyhén bi fiú hölgyekkel ismerkedne
Jóképű 33 éves enyhén bi fiú hölgyekkel ismerkedne
Két joképü srác csinos nyitott nökkel ismerkedne.Msn:hell.boy.76@hotmail.com