Sziasztok.
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit aki megszoptatna.
Valaki ?
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit aki megszoptatna.
Valaki ?
Sziasztok! Nálam fiatalabb, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Sziasztok!
Mellbimbó kedvelő fiatal fiúkat keresünk.
Mellbimbó kedvelő fiatal fiúkat keresünk.
Erotikától fűtött minőségi együttlétez keresek partnert
Szép napot Tamás
Szép napot Tamás
Sziasztok. 30 év körüli férfiként keresek házaspárt. Házibarát lennék heteró alapon. Privátban ismerkednék, adok telefonszámot is.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

50+ párral ismerkednék komolyan!
Még mindig..
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval..
Anyagiak kizárva!
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Nyitott vagyok egy állandó diszkrét kapcsolatra.
Nem csak szex, szívesen barátkozom is.
Komolyabb kapcsolatot nem szeretnék.
Nem csak szex, szívesen barátkozom is.
Komolyabb kapcsolatot nem szeretnék.
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet ma estére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Sziasztok keresem fiatalabb lány szexpartnerem akit vonz az èrett-tapasztalt 40 év körüli fèrfi.Nem pocakos meg hasonlók.Sportosan tartom magam,helyes és vicces vagyok.Az ágyban meg,azt majd megèled!
Hajdú-Bihar megye Debrecenben vagyok péntek délutánig.Ha èrdekel a dolog akkor ha írtál küldök majd képet!
Hajdú-Bihar megye Debrecenben vagyok péntek délutánig.Ha èrdekel a dolog akkor ha írtál küldök majd képet!
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Fiatal, sportos férfiként ismerkednék idősebb nőkkel Debrecenbe. Kép van a profilomon, és tudok küldeni amennyiben komoly az érdeklődés.
Sziasztok! Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok /MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is ///Fiatal párokat is imádom !!!///