Sziasztok.....csatlakoznék párokhoz...vagy szóló csinos hölgyhöz....28éves...igényes pasi vagyok..
Debrecen s környéke....jelezzetek...
Debrecen s környéke....jelezzetek...

Hello 26 éves Kecskeméti srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Hali! 22 éves férfi vagyok, kezdőnek számítok a sexben! Keresek tapasztalt nőt aki tanítana vagy rutintalan lányt akiv szívesen gyakorolna velem! {Csongrád megye} ÜZENETBE írjatok!
Hölgyeim!Ma estére rendelkezésemre áll egy búvóhely a Szentendrei-szigeten.Akit érdekel,tel számot várok pü-ben 21:00-ig és visszahívom.Üdv: egy 27éves srác....
Sziasztok!
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
Nem durr-bele módon keresek azért, szeretnék kicsit megismerkedni is
Akinek tetszik, és nőneműnek érzi magát, az írjon üzit itt az oldalon
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Kecskeméten keresek egy szexi, érett nőt, én 186 cm magas, 78 kg, sportos testalkató srác vagyok, vannak fent képsorozataim is itt fent az oldalon.
És tényleg csak nőkre vagyok kíváncsi és ebbe nem tartoznak bele a férfiak, akármilyen nehéz is megérteni ezt.
Húsvét alkalmával szívesen locsolnék meg Hölgyeket, hogy vidáman és szexisen teljenek az ünnepek!
ha lenne hozzá kedved akkor nyugogtan írj : csontosg77@gmail.com
ha lenne hozzá kedved akkor nyugogtan írj : csontosg77@gmail.com
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com
Nőt keresek Budapestről.

Sziasztok!
Lányok és asszonyok!!!Ma estére vkinek lenne kedve összefutni Szentendre közelében?
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam

Megismerkednék szűz tapasztalatlan kedves vékony nagy méretű fiatal fiúval,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,helyem van.27 éves csinos ápolt izgató testű lány vagyok!Telszámmal írj!
Hello 26 éves Kecskeméti srác hölgyet lehetsz bi is, és párt keres, kölcsönös élvezetekben gazdag együttlétre!
eropol@citromail.hu
eropol@citromail.hu
szia. . olyan lányok jelentkezését várom akik esténként szivesen néznének engem camon . ha érdekel a dolog vegyél fel msn de nem árt ha te is beválalos vagy és van camod hogy egyűtt élvezzűk:P : és miskolci vagyok és szivesen elkényesztetlek titeket csajok élőbe is nem csak gép előtt nagy a szám:P msn huncut_fiu18@hotmail.com
Sziasztok !!
Mi egy Balaton déli részén élő pár vagyunk 35-40 szívesen ismerkednénk emailban Fotó csere is megy.
címünk : lov35@freemail.hu
Mi egy Balaton déli részén élő pár vagyunk 35-40 szívesen ismerkednénk emailban Fotó csere is megy.
címünk : lov35@freemail.hu
Sziasztok! Hölgyet, párt keresnék aki kipróbálna egy méretesebb szerszámot! Én 34 éves független nyíregyházi srác vagyok,búvóhellyel! írj,kérdezz nyugodtan: csontosg77@gmail.com
182/82/35 hetero pasiként keresek egy kényeztetésre váró hölgyet, illetve párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Keresem partnerem swingerbuli budapest