33 éves, normális, sportos srácként budapesti párhoz csatlakoznék, kizárólag hetero alapon a hölgy örömére. Diszkréció, ápoltság alap és elvárt.
Hetvegetol Balatonboglaron leszek, akar keso esti orakra keresek es akar szabadteri talira partnert.
Sziasztok!
Ma estére keresnék Komárom és Tata környékén lányt, hölgyet kikapcsolódásra!
Írjatok privátban, ha érdekel!

Sziasztok!
Írjatok privátban, ha érdekel!

Sziasztok ma estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt smile GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
33 éves, normális, sportos srácként budapesti háziasszonyhoz csatlakoznék . Diszkréció, ápoltság alap és elvárt.
2.kerületben Várom munkahelyemet felavatni szándékozó lányok hölgyek párok társaságát

Sziasztok!
Szabolcs megyében, valamint Debrecen és könyékén keresek idősebb hölgyeket kellemes időtöltésre.
nagyo699@gmail.com
Szabolcs megyében, valamint Debrecen és könyékén keresek idősebb hölgyeket kellemes időtöltésre.
nagyo699@gmail.com
Sziasztok Èrett hölgyel ismerkednék
%0 év feletti duci hölgytagú párt keresünk ma estére! priv üzeneteket várunk

23 eves sportos srac ismerkedne lanyokkal/holgyekkel/milfekkel

Sziasztok ma este szívesen kényeztetnék hölgyet vagy párhoz csatlakoznék harmadik félnek hármasban sok tapasztalatom van.Budapesten lakom helyem nincs de utazni tudok 31 éves sportos testalkatú jóképű férfi vagyok akit érdekel írjon privátba üdv Bandi
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
22éves pasi várja hogy valaki keszthely környékén élő nő 18-99évig jelentkezzen akár hosszú távra is tapasztalatszerzés céljából!!? Utazni tudok, szivesen szopatnék illetve hosszan nyalnék majd szeretkeznék dugnék. Autóba szabadba vagy nálad
Popoba nem voltam még de szívesen kiprobálnám és tele is pumpálnám egy kis nedűvel :P

Popoba nem voltam még de szívesen kiprobálnám és tele is pumpálnám egy kis nedűvel :P
Sziasztok!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 éves budapesti srác vagyok. Érettebb hölgyeket kényeztetnék. Nagyon szeretek puncit nyalni wink Párokhoz is szívesen csatlakoznék, de csak a hölgy örömére. Keressetek bátran!
29 eves jokepu, jo alaku srac 19-es intimmel szallna be parokhoz, vagy ismerkedne erettebb holggyel Budapestrol es kornyekerol. Jo lenne ha nem csak a szexre korlatozodna az ismeretseg, apoltsag es intelligencia elvart...

Érett 50-es 60-ast keresek jó nagy lógó mellekkel! Írj: laly35@citromail.hu
Sziasztok! 23 éves Budapesti srác ismerkedne hölgyekkel szabadidő eltöltésére és egymás kényeztetésére.
Sziasztok!Egy 25 éves kedves,aranyos srác ismerkedne 30-55 közöti hölgyekel!Nyugodtan írj ha lenne kedved szívesen beszélgetek!
Előre köszi

Sziasztok! Egy odaadó, igényes, érett hölgyet keresnék egymás kölcsönös, szenvedélyes kényeztetésére! Írj, ha felkeltette az érdeklődésed a felvetésem! Üdv, A