Sziasztok!Érett Hölggyel,párral ismerkednék 30as átlagos szolid Férfi Bp.
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Akik komolyan gondolnák várjuk a privát üziket de tényleg csak olyan írjon aki komolyan is gondolja ne raboljuk egymás idejét!! Köszi
Párokat és Hölgyeket keresünk közös szex élményekhez!
Talán pasi is szóba jöhet jó ajánlat esetén pláne ha helye és ideje is van!
Csak privát üzenetekre válaszolunk!
Sziasztok,hölggyel ismerkednék kortól függetlenül Budapest és Pest megye környékén.
21-én Szombaton szeretnénk valami házi bulin részt venni ahol csak 2-3 pár van, vagy pasival és nővel párral ismerkednénk hogy kihasználjuk a hosszú hétvégét!!
Sziasztok
Újra keres ) Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek
Újra keres ) Két ápolt, igényes, győri odaadó pasi keres parnert lehetőség szerint nőt vagy párt, minden jóba és megoldásban benne vagyunk ha valakinek felkeltettük az érdeklődését kérlek privátba jelentkezek.
Köszönöm szépen és további kellemes időtöltést mindenkinek

sziasztok, ma valaki?Miskolc és környékéről? ház van az megoldható privibe várom az üzeneteket csajok

GYÖR
Sziasztok. 36 éves pasi vagyok. hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozóra. Helyem Veszprém környékén van. Ha kell hozlak és viszlek. vpnorbi@freemail.hu
25 éves fiú elhanyagolt feleséget kémyeztetne!

Párokat és Hölgyeket keresünk közös szex élményekhez!
??? Ma este?

Sziasztok!
Vasárnap vagy hétfőre keresnék budapesten hölgyet vagy párt, 21 vagyok.
Írjatok!!!
Vasárnap vagy hétfőre keresnék budapesten hölgyet vagy párt, 21 vagyok.
Írjatok!!!
?

Sziasztok!
Fiatal,20-25 éves fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal,20-25 éves fiút keresünk a hölgytag örömére.

30-45 közötti pár?
Szombat délelőtti 11 ker gangbanghoz partnereket keresünk. A lány 13-15 fiúra vágyik. Párok csoportok is jelentkezhetnek.(sajnos a szerda mint kiderült sokaknak nem jó emiatt szombatra szervezzük) Kultúra egészség alapfeltétel. Belső levelet kérünk