Teves
(Ez egy válasz celpont007 üzenetére (2017. 11. 07. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 07. kedd 19:33

Érett hölggyel ismerkednék Baranya megyéből!Én 32 éves srác vagyok csak olyan írjon aki mer is majd találkozni köszönöm!
Érett hölggyel ismerkednék Baranya megyéből!Én 32 éves srác vagyok csak olyan írjon aki mer is majd találkozni köszönöm!
Sziasztok!
25 éves Budapesti fiú vagyok, elhanyagolt feleséget kényeztetnék
25 éves Budapesti fiú vagyok, elhanyagolt feleséget kényeztetnék

Sziasztok holnap estére keresünk egy fiút 3 nak kizárólag a lány örömére csak olyanok írjanak akiknek van helyük Budapest és kőrnyéke és persze csak 1 állok érdekelnek .
Hello,
20-as évei elején lévő fiú keres érettebb hölgyet Budapesten többszöri összefutásra.
Email: barnapuff22@gmail.com
20-as évei elején lévő fiú keres érettebb hölgyet Budapesten többszöri összefutásra.
Email: barnapuff22@gmail.com
Budapesten keresek nem duci hölgyet sima szexre, esetleg análra(még sosem próbáltam). Imádok hosszan orálisan kényeztetni! Helyem van ha Neked gond. Írj bátran beszélgessünk aztán szexeljünk egy jót! :P

Sziasztok!
A holnapi nap folyamán Pécs - Szigetvár - Nagyatád útvonalon megyek estefelé, és szívesen vennék egy hölgy útitársat... Csak egy alkalomra, csak odaútra...
A holnapi nap folyamán Pécs - Szigetvár - Nagyatád útvonalon megyek estefelé, és szívesen vennék egy hölgy útitársat... Csak egy alkalomra, csak odaútra...

Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Sziasztok, Szívesen csatlakozom
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2017. 11. 03. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 03. péntek 08:14

Sziasztok holnap estére keresünk nálunk fiatalabb fiút 3 as szexre kizárólag hetero alapon a lány örömére 1 állok csak és hellyel rendelkezők írjanak Budapest és környéke .
Hali, szívesen leveleznék 40 feletti nővel akit szintén érdekelne a szex egy fiatal kiéhezett sráccal!
Sziasztok holnap estére keresünk nálunk fiatalabb fiút 3 as szexre kizárólag hetero alapon a lány örömére 1 állok csak és hellyel rendelkezők írjanak Budapest és környéke .
Sziasztok!
Én egy 20 éves srác vagyok. Sopron környéki hölgyet keresek minden jóra (esetleg párokat). Intim képet találtok az adatlapomon. Írjatok bátran
Én egy 20 éves srác vagyok. Sopron környéki hölgyet keresek minden jóra (esetleg párokat). Intim képet találtok az adatlapomon. Írjatok bátran

24 éves srác ismerkedne nőkkel bármely korosztályból! BP-en.
Sziasztok. Fiút, fiúkat keresünk dél-dunántúlról.
üdv,érdeklődnék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 01. szerda 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 01. szerda 07:45

Törölt felhasználó (1130862)

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk hármas kapcsolathoz.
Sziasztok!
dorog es kornyeken keresek erett holgyeket..
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok kedd estére keresünk hellyel rendelkező fiút 3 as játékokra a közelünkből.
Sziasztok gyula környékéröl keresünk utazni tudo ,pasit,esetleg lányt csak ma.Bemutatkozó emailt,arc intim képel és elérhetöségel.Kép nélküli emailra nem válaszolunk. parcsere32@gmail.com