Sziasztok holnap estére keresünk egy fiút 3 nak kizárólag a lány örömére csak olyanok írjanak akiknek van helyük Budapest és kőrnyéke és persze csak 1 állok érdekelnek .
Sziasztok!
25 éves Budapesti fiú vagyok, elhanyagolt feleséget kényeztetnék
25 éves Budapesti fiú vagyok, elhanyagolt feleséget kényeztetnék

Érett hölggyel ismerkednék Baranya megyéből!Én 32 éves srác vagyok csak olyan írjon aki mer is majd találkozni köszönöm!
Teves
(Ez egy válasz celpont007 üzenetére (2017. 11. 07. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 07. kedd 19:33

Érett hölggyel ismerkednék Baranya megyéből!Én 32 éves srác vagyok csak olyan írjon aki mer is majd találkozni köszönöm!
Sziasztok ma esti találkára keresünk 30 alatti fiút csak Budapest és Érd Tata kőrnyéke
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk,a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk,a hölgytag örömére.
Ismerkedni szeretnék veletek ha nem okoz gondott!
186 cm magas
95 kg
Rövid barna haj, barna szem
37 éves, borotvált, heteró magyar pasi
Utazni tudok
Köszönöm (Ez egy válasz Tert5 üzenetére (2017. 10. 24. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 24. kedd 13:49
186 cm magas
95 kg
Rövid barna haj, barna szem
37 éves, borotvált, heteró magyar pasi
Utazni tudok
Köszönöm (Ez egy válasz Tert5 üzenetére (2017. 10. 24. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok házibarátot keresünk hosszú távra... Akinek az esti órákban n gond az utazás... A többit priviben...
Sziasztok!
Akad egy jó Milf pesten egy fiatal srácnak esetleg?
Akad egy jó Milf pesten egy fiatal srácnak esetleg?
54 nejembe keresunk nagyobb jatekszert 18-30 ev kozott
Sziasztok. 21eves sportos srac vagyok. Pest kozeleben pentek estere keresek parokat vagy noket. Akar fizetek is erte..
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, November 10, Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Hali, 27 eves srac vagyok. Szivesen ismerkednek es bartkoznek.
Sziasztok! 22 éves, ápol srác keres holnap egy kis játszadozásra érett hölgyet, hely van Budapesten! Üdv
Sziasztok! 23 éves srác keres holnap egy ki játszadozásra érett hölgyet. Hely van Budapesten. Üdv
Idegen pároknál imádok megtölteni egy nedves puncit.És utána a tudat hogy a férj az én nedvemet nyalja .............!
Hmmmmmm fincsi!
Hmmmmmm fincsi!
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk hármashoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk hármashoz,kizárólag a hölgytag örömére.
40évesen már tulkoros lennék hozzatok?
(Ez egy válasz 55-53par üzenetére (2017. 11. 09. csütörtök 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Vastag farkú fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
hellyel rendelkezö nyiregyhazi hölgyet kersek..oralisan kenyesztetnem nyalnam ujjaznam..anyagiaktol mentesen...akár viszonzas nelkul is...laju85@citromail.hu vagy...kovacstamas487@gmail.com cimen irjatok...