Sziasztok!
Keresek Not, Lanyt alkalmi akar hosszutavu kapcsolathoz.
24 eves srac vagyok.
sajat autom van utazni tudok.
idom van, helyet szerintem meglehet oldani
irjatok!
Keresek Not, Lanyt alkalmi akar hosszutavu kapcsolathoz.

De jó lenne egy valós párt-hölgyet találni végre aki komolyan is gondolja!!!!
Pasi is jó volna de csak akinek helye és ideje is van!!! Ja és min.17 cm a farka na meg fel is áll mikor kell!
Ha netán mégis lenne valaki akkor privátban keressen légyszi.
Pasi is jó volna de csak akinek helye és ideje is van!!! Ja és min.17 cm a farka na meg fel is áll mikor kell!
Ha netán mégis lenne valaki akkor privátban keressen légyszi.
Budapesten hölgy esetleg?
Pécsen 21 éves férfiként keresek párt vagy nőt.
Hello. Debreceni,22 éves,sportos, ápolt,diszkrét srác vagyok. Pasit keresek szexre vagy kisebb kalandra. Írj
21 éves budapesti srácként, hölgyekkel / párokkal ismerkednék.
Szombathely ma? Verda van! Írj üzenetet!
Kedves Lányok, Hölgyek! Kedves, ápolt, 37 éves, jóképű, igényes férfi vagyok.
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
A gyengém a sötét színű, dús, természetes punci szőrzet. Amennyiben ilyen adottsággal rendelkezel keress meg! Jutalmaznám megbeszélték szerint.
18-50 éves korig keresek, légy ápolt!
Írjatok Bàtran!
Sziasztok. Ismerkednek, baratkoznek kulturalt es apolt emberekkel. 26 vagyok, akit felcsigaztam nyugodtan irjon. A szemelyes talalkozasok hive vagyok.
Sziasztok! 40 éves igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
Sziasztok!34éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok! igényes jó szituált pasi igényes hölgy vagy párt keres! Utazni tudok helyet megoldom!
Ha áll még a keresés, szívesen csatlakozom.. pár perc sétára a Lurdytól....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 19. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 19. vasárnap 17:34
Törölt felhasználó (1175052)

Sziasztok! Ma estére keresünk játszótársakat!
Hely megoldott a Lurdy háznál!!

Sziasztok!
20-30 éves korig,keresünk egy értelmes,figyelmes,jóképű fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
20-30 éves korig,keresünk egy értelmes,figyelmes,jóképű fiút,kizárólag hetero alapon,a hölgytag örömére.
Bármelyik estére keressek 18 tol 33 ig nőt bármely félre kis kalandra akár nálam vagy nála
méretem 19es és korom se tőbb 23 :P Bp x ker

méretem 19es és korom se tőbb 23 :P Bp x ker

Sziasztok! Ma estére keresünk játszótársakat!
Hely megoldott a Lurdy háznál!!

Sziasztok valaki nem keres 21 éves srácot már akát mára?

Ma estére hölgyet keresek (párt) Szegeden. Helyem van. 22 éves egyetemista vagyok. Vegyél fel!
Sziasztok. Fiatal fiút keresünk hármasra, több fiút gangbangre, dél-dunántúlról.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com