Szörös ,ribanc kurva vékony pàromnak keresünk fiatal izmos pasit aki a jelenlétemben jól megbasznà a szörös punciàt,Csongràd megyébõl
Szörös ,ribanc kurva vékony pàromnak keresünk fiatal izmos pasit aki a jelenlétemben jól megbasznà a szörfös punciàt,Csongràd megyébõl
Esetleg most azonnal vagy az elkövetkezendő pár órában egy kielégítetlen nő vagy csak simán minőségi és odaadó szexre vágyó hölgy/nő Szarvason, esetleg közvetlen nagyon közelében? Képet, képeket ha szükséges adatlapon megtalálhatók wink Privát üzit várok, mert hamarabb észreveszem és reagálok wink :-P
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Önmagára és környezetére igényes, budapesti, nem független, diplomás, jóképűnek tartott harmincas pasiként keresek alkalmi vagy rendszeres szexpartnert lányok/hölgyek és párok személyében.
Kor, testalkat kevésbé számít, ápoltság, intelligencia és megbízhatóság annál inkább. A belváros szívében dolgozom, leginkább hétköznapokon 4-5-től kb este 7-8-ig tudok eltölteni néhány élvezetes "túlórát" Veled/Veletek

Sportos vagyok, férfias, arcszőrzet is van (de nem elhanyagolt, ahogy a képen majd láthatod is).
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni
Sziasztok !
24 eves férfi vagyok , hetero alapon keresek tapasztalat szerzeshez nőt vagy párt ! Hellyel nem rendelkezem , utazni tudok ! Nem dohányzom ! Nem zarkozom el semmitől !
További szép napot mindenkinek!
24 eves férfi vagyok , hetero alapon keresek tapasztalat szerzeshez nőt vagy párt ! Hellyel nem rendelkezem , utazni tudok ! Nem dohányzom ! Nem zarkozom el semmitől !
Milfek Bp vki?
zalaegerszegről vagy a kőzelébe ismerkednék érett sexy hőlgyel,én 38 éves vékony ápolt srác vagyok.
Sziasztok!
Budapesti 26 éves fiú vagyok, elhanyagolt feleséget, háziaszonyot, párt kényeztetnék, hely, autóm van,
Budapesti 26 éves fiú vagyok, elhanyagolt feleséget, háziaszonyot, párt kényeztetnék, hely, autóm van,
Sziasztok!
Győrben vagy közelében MILF-et keresek
Győrben vagy közelében MILF-et keresek

Ma d.u. 4-7 között valaki lány, hölgy, pár Budapest belvárosában? Részletesebb infók rólam pár bejegyzéssel lejjebb olvashatóak!
Kecskemét és környékén partnereket keresek. 100 km-ig utazni is tudok.
Kecskemét és környékén partnereket keresek. 100 km-ig utazni is tudok.
Szegedi pàr keres, a ribanc pàrom részére izmos fiatal pasit aki jól megbasznà a szörös punciàt az én jelenlétemben,csongràd megyébõl.privàtban üzenjetek.,nem szeretjük nincs isönk visszanézni a fórumot.
Hello, Dave vagy még?
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék hölgy örömére átlagos szolid heteró srác Bp.
Sziasztok!
Szekszárd környékén keresek 35-45 korosztályban hölgyet akinek bejönnek a fiatal pasik
Szekszárd környékén keresek 35-45 korosztályban hölgyet akinek bejönnek a fiatal pasik

Sziasztok!
Persze Bp-n belül nem gond az utazás sem, illetve ha kell, fizetek búvóhelyet is magunknak! Szeretem ezen kívül az izgalmas helyeket is, pl. kocsi, szexmozi, swinger. Képem van, azik számára, akik tudják viszonozni és legalább 1 értelmes levélváltáson túl tudunk jutni
Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni Veled/Veletek!

Írjatok!
FONTOS: nem hosszas levelezgetésre vágyom, már ezen a héten (péntekig bármelyik nap, pénteken is) tudnék és szeretnék is találkozni Veled/Veletek!
Ma ESTÉRE 3 as szexhez keresünk nőt (biszex) vagy férfit (biszex ) partnert Vp megyéből 40 éves korig,,csak privibe irj
Érett hölgyet keresek, akit érdekelne egy fiatal srác!
Sziasztok !
22eves férfi vagyok , hetero alapon keresek tapasztalat szerzeshez nőt ! 18/5 , 192 /95 kg, hellyel nem rendelkezem , utazni tudok ! Nem dohányzom ! Nem zarkozom el semmitől !
22eves férfi vagyok , hetero alapon keresek tapasztalat szerzeshez nőt ! 18/5 , 192 /95 kg, hellyel nem rendelkezem , utazni tudok ! Nem dohányzom ! Nem zarkozom el semmitől !