Hali! Csutortokre vagy pentekre keresek holgyeket, parokat.
XIII. Keruletben van helyem. Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!
XIII. Keruletben van helyem. Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!
Sziasztok!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Én olyan párt keresnék Gyöngyösön vagy környékén akik szeretnék ha kukkolnám őket szex közben. Fiút közös hokira keresek. Írjatok bátran! Gyöngyös és környéke előnyben!
Én hölgyet keresek puncival,még mindig.....

Hölgyet keresek hellyel.
Sziasztok!Ápolt,igényes,intelligens 190/100/42 férfiként,Szolnokon keresnék egy szexy,fiatal (18-24) L/F PÁR-t,akiket bármilyen feltétellel(!)CSAK végignézhetnék ,élőben,testközelből...akár autótokban,szabadban,bárhol...TELJESEN SZEXMENTESEN,CSAK VÉGIGNÉZNI SZERETNÉM,akár ANYAGI TÁMOGATÁSRA is nyitottan!
Komoly megkereséseket várok, csak valós pártól,telefonszámmal,ahol Mindkettőjükkel kommunikálhatok,a sok kamu,szóló férfi miatt......Komoly szándékú keresőként keresgélek!Privát üzenetben!
Komoly megkereséseket várok, csak valós pártól,telefonszámmal,ahol Mindkettőjükkel kommunikálhatok,a sok kamu,szóló férfi miatt......Komoly szándékú keresőként keresgélek!Privát üzenetben!
Ápolt, intelligens, fiatalos, negyvenes férfiként, igényes, biszex férfitagú pár barátságát keresem 18-30 éves korig, izgalmas, szenvedélyes randikhoz, mindenki örömére....
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Szegedi 40 es milf keres fiatal sportos izmos fiukàt Csongràd megyéből a férjem mellé
Privát üzenet
Privát üzenet
Ma délutáni, kora esti órákban valaki?

sziasztok! szabolcs megyéből ismerkednék ,hölgyekkel,párokkal,.. nyiregy-újfehértó- környékéről,..
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Szegedi 40 es milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt ,a férjem mellé
Privàt üzenet
Privàt üzenet
Sziasztok! Érett házaspárral párral hölgyel találkoznék ismerkednék Szombat este Szekszárdon kölcsönös kényeztetésre. Válaszokat privát kérnék!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
sziasztok autos hőlgy partnert keresek aki tudna jőnni minden jora imádok kényesztetni
Hali!
Ma estere keresem erett holgy partnerem. XIII. Keruletben helyem is van.
Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!
Ma estere keresem erett holgy partnerem. XIII. Keruletben helyem is van.
Kepek videok a profilomon.
Irjatok batran!
Sziasztok!
Fiatal pasiként keresek jó érett 50 körüli teltebb nőt, közös örömökhöz. Budapesten a hely megoldott.
Szabi
Fiatal pasiként keresek jó érett 50 körüli teltebb nőt, közös örömökhöz. Budapesten a hely megoldott.
Szabi

tolna megye és környékéről ismerkednék párral!!helyem van!!!hétköznapokon!!!keress meg!!
srácot keresek
Sziasztok, 30ffi 40nő párként keresünk 3-nak fiatal pasit! Méretes farok előny, ápoltság és IQ viszont feltétel! Írjatok privátban! Gyöngyös Hatvan környéke!
Sziasztok. Egy 26 éves Bács-Kiskun megyei srác ismerkedne.. Hölgyel vagy párral ha lenne kedved megismerkedni írj. Előre köszönöm