Szia vagy sziasztok .Balazs vagyok 38éves pasi lányoknal asszonyoknal paroknál minden féle munkát vállalok.imadok hosszasan nyalni es imádok maszirozni irj privire nem vagyok kamus pasi
Sziasztok!
Ffi (33) - nő (42) pár keres lányt, hölgyet, párt max 45 éves korig ma estére (+a héten akár többre is) közös hancúrozásra. Női bi fontos lenne, helyünk van Bp Keletinél!
Ffi (33) - nő (42) pár keres lányt, hölgyet, párt max 45 éves korig ma estére (+a héten akár többre is) közös hancúrozásra. Női bi fontos lenne, helyünk van Bp Keletinél!
Nyitott, fiatal , sportos lánnyal ismerkednék hosszútávra!
Szegedi 40 es Milf keres fiatal izmos Csongràd megyei fiukàt a férjem mellé
Privát üzenet
Privát üzenet
Kecskemét-Budapest között ismerkednék Hölgyel és Párokkal hétköznap napközbeni talival
Bi párt kényeztetnék!
Sziasztok! Érett Szekszárdi pár, házaspár barátságát keresem tartósan és hosszabb távra a hölgy örömére kényeztetésére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben!
Sziasztok 29 éves srackent varom nők parok lányok levelet aki pasit keres sexre utazni tudok irjatok!
Hölgyel ismerkednék Cegléd-Szolnok vonzáskörzetében! Olyat keresek aki komolyan is gondolja. 28éves normális srác.
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi hölgy partnert keres,imádok nyalni,képeim van fent,többit privátban.
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Lehetőleg a közelünkből és max. ennyi időseket mint mi vagyunk!
Privát üziket várun
Privát üziket várun
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok! 33f/42n szeretői kapcsolatban lévő párként keresünk lányt, hölgyet vagy párt, maximum 45 éves korig. Párosunk férfi tagja jártas a többesben, sportos testalkatú, 18/4 intimmel rendelkezik. A hölgy nem nádszál vékony, de csinos. Kipróbálná életében először a női bit, de a többes gabalyodás is izgatja. Helyünk van Bp-n, a Keletitől nem messze, egy nagyon igényes lakáson. Képcsere mailben megoldható. Párosunk férfitagja nem független, de most hétfő-kedd-szerda-csütörtök esténként, éjjelente szabad, így könnyen megoldható a találka. Hétfőn és/vagy szerdán swingerklub látogatást is tervezünk, ehhez is keresünk partnert, partnereket!
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra... a lényeg nekem ezen van, akár hármas szexben is boldogan vállalom ezt a szerepet.
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Kecskemét-Budapest között ismerkednék Hölgyel és Párokkal hétköznap napközbeni talival
Lehetőleg 30+ nővel férfival ismerkednék kényeztetnék!
Komárom környékén keresek hölgyeket 40+ akik el vannak hanyagolva, vagy csak szereteik az életet maximális diszkréció mellett.
Érett hölgyel ismerkednék Pest megyében mindenre nyitott vagyok!
Pasit keresünk hellyel
Párokat Házaspárokat keresünk egymás előtti hancúrozásokhoz!
Privát üziket várun
Privát üziket várun