Sziasztok. Fiatal lányt pasi levelèt várjuk.
Sziasztok! Szekszárdi érett pár házaspár barátságát keresem kellemes kényeztetésre. Jelentkezéseteket privát várom!
Sziasztok!40 éves nem független pasiként keresem párok társaságát.
22-én Szombaton meghívhatna egy párocska minket egy kis egymás előtti szexre!
helló
Ma esti kis szórákozásra keresek pesti unatkozó hölgyet
Helyem van
Ma esti kis szórákozásra keresek pesti unatkozó hölgyet

Helyem van

Fiatal szexmániás hölggyel ismerkednék!
Sziasztok, érett hölggyel ismerkednék

Szeretnénk egy Párt találni csere nélküli egymás előtti szexre!!
Jó lenne ha lenne aki ugyan ezt szeretné!
Jó lenne ha lenne aki ugyan ezt szeretné!
Sziasztok!
25-35 év közötti fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytagunk örömére.
25-35 év közötti fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytagunk örömére.
Szombaton 5 környékétől kezdődő privát buliba keresünk hölgyeket/párokat. Eddig 1 pár és 2 pasi van benne a buliba. Részletek privátban.
Péntek esti gabalyodásra keresünk kedves párt. Utazni és fogadni is tudunk. Miskolc és környéke.
Egyoldalú cumira (én téged) keresek fiatal srácot/pasit Pécsen. Diszkréció, hely ok.
Sziasztok hölgyek, párok!
Nem függetlenként keresem partnerem/partnereim társaságát! Érettségizett, jó fej és megbízható férfi vagyok. Adatlapom szerint keresek. Várom a privát leveleket!
Nem függetlenként keresem partnerem/partnereim társaságát! Érettségizett, jó fej és megbízható férfi vagyok. Adatlapom szerint keresek. Várom a privát leveleket!
Keresem azt a fiatal hölgyet, aki elfogadna támogatóként is akár!
46 éves budapesti ápolt, macis pasi keres Hölgyet, Párt közös gabalyodásra! Vágyakról részletesen privátban! Komolyan gondolom! #notaboo
Sziasztok! Érett Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék barátkoznék diszkrét kapcsolatra. Válaszokat privát üzenetben várom!
Sziasztok lányokat nőket párokat keresek aki pasit keres utazni tudok varom a jelentkezőket levélben.
nyalnek not parnal not kozbe is
Lányokkal, Hölgyekkel esetleg párokkal ismerkednék.
Napközbeni találkára.
Napközbeni találkára.
Heves megye és környéke, férfias bi aktív pasit keresek, kezdő is, érettebb is