Idősebb hölgyet keresek kellemes szórakozásra.Utazni tudok,a táv nem akadály

Zalaegerszeg és Szombathely környékén keresek hölgyet, párt! Adatlapomon infók, írj privit! Köszönöm
Győr és környékén ismerkednék Lányok. Hölgyek esetleg párokkal.
Akár többszöri találkozásra!
Akár többszöri találkozásra!
Sziasztok!
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Hali!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
Hali,ha Budapest,Dorog,Esztergom környékéről akad esetleg hölgy vagy pár akit érdekelne egy kedves hosszú hajú srác akkor dobjon rám egy üzit.
Sziasztok!
Kedves házaspárral találkoznék a hétvégén. Adatlapomon találtok bemutatkozást illetve galériákat. Privátban vagy Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha megfelelek. Utazni tudok Szigetvár - Pécs - Szekszárd útvonalon.
Köszönöm, minden jót!
fk
Kedves házaspárral találkoznék a hétvégén. Adatlapomon találtok bemutatkozást illetve galériákat. Privátban vagy Viberen tudjuk folytatni az ismerkedést, ha megfelelek. Utazni tudok Szigetvár - Pécs - Szekszárd útvonalon.
Köszönöm, minden jót!
fk
KOMOLY Párt,Lányt,Fiút keresünk!!!
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
Adatlapot olvass légyszi. Privát üzeneteket várunk.
monoron keresek autóval rendelkező passzívat mára, és akár rendszeresre is. szopatnék dugnék. 19/6, 27 vagyok
monoron keresek autóval rendelkező passzívat mára, és akár rendszeresre is. szopatnék dugnék. 19/6, 27 vagyok
Sziasztok!
Lányt vagy hölgyet kényeztetnék.
Üdv
Z
Lányt vagy hölgyet kényeztetnék.
Üdv
Z
Győr környékén keresem husis, duci fiatalabb lány ismeretségét. Intimékszeres, tetovált vagyok...
Hello,igényes csajjal ismerkednék ,aki kedveli az érettebb pasikat.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel, ismerkedjünk.
Sziasztok. Duci hölgytagu pár vagyunk. Ma este párt fogadnánk
Sziasztok ! Érett Szekszárdi pár/ házaspár társaságát keresem tartós kapcsolatra kellemes találkozásokra kölcsönös kényeztetésre mindenki örömére! Várom privát jelentkezéseteket!
Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok....szép àpolt vastag farkam van....szivesen ismerkednék idösebb hölgyekel....lehet telt is,szeretem.irjatok...
Sziasztok! Május 30-31-én nővel, párral találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok.
Fiatal fiu (21) vagyok. idősebb nőt esetleg párt keresnék! De mindent szivesen fogadok!
Fiatal fiu (21) vagyok. idősebb nőt esetleg párt keresnék! De mindent szivesen fogadok!
Kedden kora este fiatal pasi harmadiknak Bp-en?