Hölgyet vagy párt keresek Bp és környékén.
Sziasztok!
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.
Prvt írj ha érdekel a dolog.
Puszi a pocitokra!
Zoli
Van itt olyan aki NŐ aki találkozik is? Ha igen, akkor téged kereslek egy szenvedélyes együttlétre. 29 éves, potens budapesti pasi vagyok búvóhellyel.

Puszi a pocitokra!
Zoli
helló
Pesti vagy környéki fiatal csajszi,Bevállalós
1 kis kalandra
Pesti vagy környéki fiatal csajszi,Bevállalós

1 kis kalandra

Sziasztok !! 21 év és 50 év között keresek Párt / férfi +nő/ vagy hölgyet " intim együttlétre is , de akár lehetek Házibarát is vagy csak kukkolás
! Minden " jóban " benne vagyok , nyitott vagyok / nem meleg/ őszinte és tiszta nem kamus egyén Fejér megye inkább vagy Pest esetleg Tolna megye !!! Persze ha tudsz utazni akkor .....
45 éves leszek 176 cm /88 kg 18cm intim nem vastag ez van /nem kövér kicsit erősebb / ! Nem cigizek , alkalmanként néha 1-2 bor
! Átlagos emberke vagyok semmi extra !!! Üdv Mindenkinek !!!

Finom telt, lányok ismeretségét keresem. Intimékszeres, tetovált vagyok. Győr..
Sziasztok!
Szolnokon keresnék minnél fiatalabb (persze a törvényességi kereteken belül) lányt aki idősebb korosztályt kedveli.
43 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát leveleket várok.
Szolnokon keresnék minnél fiatalabb (persze a törvényességi kereteken belül) lányt aki idősebb korosztályt kedveli.
43 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát leveleket várok.
sziasztok! hölgyet/párt fogadnék hetero alapon ma napközben 13. kerületi igényes lakásban. kötöttség nincs főleg ismerkedés a cél, egy két ital beszélgetés stb, és reméljük lángralobbantjuk egymást
a korkülönbség nem mérvadó engem cseppet sem érdekel engem se írjatok le esetlegesen a korom miatt. meg kell elöbb ismerni kéremszépen
diszkréció ápoltság vica-versa kötelező. jelentős túlsúly kizáró ok.

Üdv!
Átlagos/sportos 29 éves férfi vagyok.
Csütörtök este Pesten leszek, és szivesen ismerkednék hölggyel.
Egyébként veszprémi vagyok, de szivesen felutazok egy-egy randira
Átlagos/sportos 29 éves férfi vagyok.
Csütörtök este Pesten leszek, és szivesen ismerkednék hölggyel.
Egyébként veszprémi vagyok, de szivesen felutazok egy-egy randira

Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék Budapesten. Írjatok nyugodtan.
Fiatal srácként ismerkednék Budapesten. Írjatok nyugodtan.

mindenre kaphato vagyok párokat siukat lányokat pervi idös is lehetsz
Solo ferfikent keresek Budapesten minden jora holgyet, holgyeket, part. Utobbi esetben csakis a holgy oro mere. Kep, bemutatkozas az adatlapomon. Komolytalanok kimeljenek.
Sziasztok. 37 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből a hétvégére.
Kifejezetten érett nőkkel szeretnék ismerkedni, igazi MILF függő vagyok, ápoltság elvárt azonkívül kor nem számít, csak merj találkozni, hellyel rendelkezésre állok, belső üzeneteket várok, köszönöm
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Idősebb hölgyet keresek kellemes szórakozásra.Utazni tudok,a táv nem akadály

Zalaegerszeg és Szombathely környékén keresek hölgyet, párt! Adatlapomon infók, írj privit! Köszönöm
Győr és környékén ismerkednék Lányok. Hölgyek esetleg párokkal.
Akár többszöri találkozásra!
Akár többszöri találkozásra!
Sziasztok!
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Ma este ismerkednék holgyel, párral budapesten. Hármasban tapasztalt 35 éves sportos srác vagyok.
Privátban írjatok
Hali!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
26 éves, sportos férfi vagyok 18 cm-es intim mérettel. Kortól függetlenul ismerkednék lányokkal, parokkal Budapesten.
Képeim, videoim a profilomon. Irjatok!
Hali,ha Budapest,Dorog,Esztergom környékéről akad esetleg hölgy vagy pár akit érdekelne egy kedves hosszú hajú srác akkor dobjon rám egy üzit.