Sziasztok! Fiatal, energikus fiú vagyok, lányok és párok ismerettségét keresem. Lehetőleg Fejér megyében!!
Sziasztok olyan lányokat keresek akik 18-35 éves korig, és extra vékony legyen kb: 40-60 kg között legyenek, Veszprémből és benne lenne egy kis tapasztalat átadásban vagy is tudna egy kis segítséget nyújtani nekem ilyen téren, persze olyan legyen akinek volt esetleg még most is van ilyenben része, és persze ez nem zavarja, nem szeretném azt hogy évekig tartana esetleg 1-2 hónapig vagy ha jól alakul és jól haladok akkor 2-3 hét lehet, privát üzenetben meg tudjuk beszélni a folytatást, minden üzenetet végig olvasok olyant is aki csak anyagi dolgot kér, de szeretném ha olyan is írna aki tényleg benne van az ilyenben és szeret is segíteni az ilyen bajban lévő férfiakon smile
sziasztok holnap délelőttre is keresnék 1 milfecskét tatabánya budapest között
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk gyula 30km körzetéböl intim és arc képet kérünk az emailünkre diszkrétcio adott és elvárt.Ha nem küldesz képet nincs válasz sem... egypar84@gmail.com
Szivesen fogadnek ma parokat. Fiatal sportos magas srac vagyok.
Sziasztok! 28 éves pasiként keresek hellyel rendelkező partnert Budapesten! Tamás
helló 28 é srác vagyok párt keresek estére helyem van 14. kerületben
Ma estére keresünk párt vagy pasit Eger környékéről.Helyünk nincs.
Sziasztok! Ma estére keresünk partnert - partnereket az ünnep további kellemes eltöltéséhez!
Helyünk sajna ma nincs!

esetleg van nő aki ma este eljönne velem 1 swinger saunába? pest vagy budaörs célponttal természetesen hozom viszem
Üdv! Szivesen megtermékenyítenék hölgyeket. Sportos, kedves, 27 éves pasi vagyok. A következményeket is vállalom.
Sziasztok! Ma délelőtt locsolnék Fejér megyében!
ma delutann este varom ugyes locsoloimat ??
Ennyire kihaltak itt a KOMOLY jelentkezők???
Senki nem keres itt szexpartnert? Mi igen csak nem találunk!!!
Senki nem keres itt szexpartnert? Mi igen csak nem találunk!!!
keresek ma vagy/és holnap estére játszó társat nőt, milfet Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs
Sziasztok!
Párral ismerkednék csatlakozási szándékkal hölgy örömére.
Én átlagos,szolid,heteró Ffi.
Üzi privátba adatlapomon képek is vannak.
Párral ismerkednék csatlakozási szándékkal hölgy örömére.
Én átlagos,szolid,heteró Ffi.
Üzi privátba adatlapomon képek is vannak.

ki szeretne ma egy 52 eves nobe elvezni a parja elott !? Györ hely van
ki szeretne ma egy 52 eves nobe elvezni a parja elott !? Györ hely van
Húsvétra 2 nagy tojással játszana valaki?
Sziasztok!
Fiatal srác (25) keres hölgyet illetve párt egy diszkrét kellemes este eltöltésére. BP
Levélben elérhető vagyok!
Fiatal srác (25) keres hölgyet illetve párt egy diszkrét kellemes este eltöltésére. BP
Levélben elérhető vagyok!