31éves nyiregyi fiatalember vagyok szingli független vagyok. Nyiregyhazi lányt hölgyet keresek ismerkednek lazakapcsira alkalmi kalandot keresek.orálisan kenyesztetni puncit nyalni ujjazni. Anyagiakert cserébe. Természetesen. laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok írjatok. Elérhetőseget kérek..köszönöm
Lányokat,asszonyokat keresek tiszántulrol alkalmi esetleg tartós kapcsolatra jó mérettel.
Fizetős buliban is benne vagyok.
Fizetős buliban is benne vagyok.
Érett hölgyet kényeztetnék monor és környékén!

Na asszonyok, nők ma este vagy a hosszú hétvégén egy találka?
Hölgyeim írjatok

keresek holnap délutánra, estére játszó társat (nőt, lányt) Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs max a kocsi
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
Kár, hogy nem a szomszédban laksz :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 23. vasárnap 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 23. vasárnap 21:55
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves tapasztalatlan fiatal fiúval!Csinos igényes,ápolt nő vagyok!Helyem van!Írj telszámmal!
Magas ápolt fiatal srác ismerkedne érett hölgyekkel Budapesten. Várom az üzeneteket.
Győr közelében hölggyel ismerkednék kellemes időtöltésre

sziasztok..érdeklődnék hogy lenne vagy lennének e itt olyan lányok vagy esetleg párok akik szívesen csatlakoznának egy pár és jómagam társaságához? Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését akkor kérlek jelentkezz privát üzenetben..köszönöm

31éves nyiregyi fiatalember vagyok egyedulálló. Nyiregyhazi hölgyekkel ismerkednek lazakapcsira alkalmi kalandot keresőt. Keresek. Anyagiakkal...helyem nincsen sajnos..irjatok ram. laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok..06305149842 szamom SMS-t küldenél nekem szia
Elhanyagolt nőket,idősebb asszonyokat kényeztetnék Borsodban! 36 éves jóképű kemény farkú nagy méretű srác vagyok! Írjatok bátran!!!
Sziasztok!
Ma estére keresek egy belevaló csajt,vagy párt akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.Ha érdekelne valakit,valakiket a dolog,írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.!!!
Ma estére keresek egy belevaló csajt,vagy párt akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.Ha érdekelne valakit,valakiket a dolog,írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot.!!!
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Sziasztok! Kedden délután utazunk Pestről Dunaújvárosba útközben megálnánk valakinél vagy valakinél egy kis lazításra.
Megismerkednék kedves tapasztalatlan fiatal fiúval!Csinos igényes,ápolt nő vagyok!Helyem van!Írj telszámmal!
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Lányok, Asszonyok! Jóképű, intelligens, diszkrét, kemény farkú férfi vagyok. Szimpátia fontos, igényes, helyes nőket keresek. Kellemes időtöltésre. Szép Napot Csajok! Írj bátran nem fogsz csalódni.

SZIASZTOK! FIATAL CSINI TRANSZI , MÉLYTORKOZNA VAGY BUKKAKE PARTY-BA BENNE LENNE!! HELYEM VAN , BUDAPEST 5. KER. CSÓÓÓK
Kedves Lányok, párok! Kellemes együttlét.
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!
Intelligens, jóképű, szingli vagyok. Szép Napot!