Sziasztok ! Megbízható érett párral/házaspárral ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra Szekszárdon és környékéről kölcsönös szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz! Várom privát üziteket!!
Sziasztok.A Balaton déli partján lakom szívesen ismerkednék egyedülálló Nővel vagy Párral egy kis perverzióban is benne vagyok.Az esti órákban általában helyem is van de szívesen utazom is...Sziasztok
Sziasztok!Fiatal pasit keresünk harmadiknak.Enyhe bi előny.
Kérjük olvass adatlapot!
Kérjük olvass adatlapot!
Sziasztok csajszit keresünk harmadiknak.
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
(Az se gond ha a párom csak nézne minket,a többit priviben)
Valaki a Tiszalöki üdülőben?
Sziasztok fiatal srác keresi partnerét a nyaralás alatt Zaton és környékén
Sziasztok! Amatőr hobbi fotóst keresek Fejér megye Dunaújváros és környékéről. Nyári fotók a természetben.írj privátban!
Sziasztok,igényes hölggyel ismerkednék,aki állandó partnert szeretne.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Sziasztok. Érett hölgyek társaságát keresem, akik szívesen töltenének el velem pár lopott órát
helyem van, Budán szívesen fogadlak a lakásomban. Üdv, Robi

Sziasztok
Hölgyet keresek ma esti vagy holnap esti autós kalandhoz ( de helyem is van ) Budapest és környékéről
adam007@gmail.hu
Hölgyet keresek ma esti vagy holnap esti autós kalandhoz ( de helyem is van ) Budapest és környékéről
adam007@gmail.hu
Sziasztok!
Pécs illetve annak 50 km-es körzetében találkoznék 40-es házaspárral. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást és hiteles fotókat, amelyeken én vagyok látható. További ismerkedéshez privátban tudok elérhetőséget adni.
Köszönöm
Pécs illetve annak 50 km-es körzetében találkoznék 40-es házaspárral. Adatlapomon találtok részletes bemutatkozást és hiteles fotókat, amelyeken én vagyok látható. További ismerkedéshez privátban tudok elérhetőséget adni.
Köszönöm
Hölgyet keresek Budaörs környékén
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
pár vagy egyedüli hölgy társaságát keresem irj ha érdekel
Keresek egy csinos hölgyet ma estére kölcsönös örömszerzésre. Helyem van. Budapest és környéke! Üdv.
Sziasztok!
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
18-55 év közötti fiatal-fiatalos Lány(ok)-Nő(k)-Asszony(ok) üzenetét várom leginkább Budapestről, Pest megyéből.
Csak nálad ...
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

Gyöngyös és környékiek írjatok rám!
Pénteken 20 órától a Gloryban fiatal, ápolt, potens harmadikat keresünk magunknak.

Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére. Helyem van.