hi
Pesti V környéki Fiatal csajszit-Asszonyt keresek,aki bevállalós és kedveli,keresi idősebb pasik társaságát
nem csak kávézás
Pesti V környéki Fiatal csajszit-Asszonyt keresek,aki bevállalós és kedveli,keresi idősebb pasik társaságát

nem csak kávézás

Sziasztok !
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
A tegnapi nap nem jött össze de ma reméljük !
Keressük azt a biszex párt aki ráérne ma egy kis tabu nélküli hancurra mindenki örömére! Budapest előnyben de utazás is megoldható !
Pux
Sziasztok.Hölggyel Párral ismerkednék minden megoldás érdekel ha gondoljátok írjatok
Sziasztok. Keresek fiatal hölgyet, 18-35 évesig.
Sziasztok !
Szekszárdon és környékén megbízható érett pár/ házaspár társaságát keresem tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szekszárdon és környékén megbízható érett pár/ házaspár társaságát keresem tartós szexkapcsolatra rendszeres találkozásokra kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Várom Párok, Lányok, Nők jelentkezését alkalmi vagy akár tartós kapcsolatra! Győr és környékén. Helyem van.
Fiatal 30-50 molett hölgytagu párt kereseünk. Mi 50es molett pár vagyunk.Bp.

sziasztok! érettebb hölgy ma este? privátban részletek

hi
pesti v. környéki fiatal csajszit-ASSZonyt keresek,akáár rendszeres qfircra.
de nyitott vagyok,kedvelem a bevállalós NŐket
pesti v. környéki fiatal csajszit-ASSZonyt keresek,akáár rendszeres qfircra.

de nyitott vagyok,kedvelem a bevállalós NŐket

Sziasztok.
Ma este 18tól ráérek ha esetleg te(ti) is (lány vagy pár) akkor vegyük fel a kapcsolatot egymással =)
25 éves sportos, kékszemű srác vagyok 20+os és nagyon vastag intim mérettel =)
PEST és vonzáskörzetéből.
Helyem van de utazni is tudok.
skype vagy viber esetleg itt
viber: kérd privátban
vagy írj privátot.
Ma este 18tól ráérek ha esetleg te(ti) is (lány vagy pár) akkor vegyük fel a kapcsolatot egymással =)
25 éves sportos, kékszemű srác vagyok 20+os és nagyon vastag intim mérettel =)
PEST és vonzáskörzetéből.
Helyem van de utazni is tudok.
skype vagy viber esetleg itt
viber: kérd privátban
vagy írj privátot.
sziasztok!fejér megyei párt,vagy nőt keresek!!
Sziasztok,ha lenne itt csinos hölgy,aki kedveli az érettebb pasikat,szívesen ismerkednék vele.Bajai fiatalos negyvenes,független,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!36 éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek!
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
40 feletti férfi aki most találkozna Budapest környékén vagy,ha fogadni tudsz nálad?
Sziasztok!
40-es fiatalos nem dohányzó,potens férfi hölgyet illetve párt keres szexkapcsolatra akár hosszútávra is! Kaposvár és környékén max 80 km!
40-es fiatalos nem dohányzó,potens férfi hölgyet illetve párt keres szexkapcsolatra akár hosszútávra is! Kaposvár és környékén max 80 km!
Sziasztok Londontól nem messze élő 30 éves srác vagyok. Olyan lányt keresek aki kiköltözne hozzám. Szeretnék pár hónap múlva tovább menni. Olyan kell aki költözne velem. Ha valakit érdekelne irjon nyugodtan.
Valaki nem keres fiatal inteligens hetero a tobbes teren tapasztalatlan sracot Miskolcon a szemelyemben? Helyem sajnos nincs de utazni tudok.