Fiatal srácként szívesen kiprobálnám érettebb nővel!
Szia.Párral esetleg hölggyel ismerkednek. Szimpátia alapján házi barát is lennék.. Normális,igényes,kedves emberekel ismerkednek.
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
hajdúszoboszlón érett nőknek lennék szeretőjük
Sziasztok!
Hetero fiút keresünk hármas játékokhoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Hetero fiút keresünk hármas játékokhoz,kizárólag a hölgytag örömére.
Sziasztok! Keresem azt a hölgyet, akivel közösen kényeztethetnénk a férjem, illetve egymást. Privát leveleket várok. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!Párral vagy Hölggyel ismerkednék!! Normális bemutatkozás..Előre köszi!!
Sziasztok,
20 éves egyetemista srác vagyok, egyik nagy vágyam/álmom, hogy egy idősebb hölggyel, párral éljem át a szexuálitás minden formáját. Erre kereslek téged/titeket, ha 25-45 év közt vagytok. Férfi bi belefér, de semmi sem kötelező, számonra a fő a hölgy. Fehérváron élek, de ésszerű keretek közt tudok utazni.
Várom a leveled/leveleteket privátban.
20 éves egyetemista srác vagyok, egyik nagy vágyam/álmom, hogy egy idősebb hölggyel, párral éljem át a szexuálitás minden formáját. Erre kereslek téged/titeket, ha 25-45 év közt vagytok. Férfi bi belefér, de semmi sem kötelező, számonra a fő a hölgy. Fehérváron élek, de ésszerű keretek közt tudok utazni.
Várom a leveled/leveleteket privátban.

Sziasztok,
RALFF vagyok 32 éves vállalkozó Kecskemétről.
Sportos testalkattal, és hozzávaló lendületes jó kedvel, és határozottsággal.
Amikor időm engedi sportolok, futok, úszom, nem dohányzom.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy olyan hölgyekkel, és párokkal ismerkedjem (heteró alapon) akik értik, és élvezik az erotika különböző lépcsőfokait, lásd: Jó hangulatú találkozás, ismerkedés, borozgatás, véletlen érintések, flört, s ha ez mind megvan akkor minden egyébb is sokkal izgalmasabb.
S nem azért regisztráltam az oldalra hogy obszcén, semmitmondó hirdetéseket olvassak, vagy ilyeneket tegyek közzé.
Sokat utazom, Bicske-Budapest-Szeged tengelyen.
Képem van fent az oldalon, a kapcsolataim láthatják őket.
Keressetek bizalommal, szívesen veszem a leveleket.
Köszönet, Üdvözlettel RALFF

RALFF vagyok 32 éves vállalkozó Kecskemétről.
Sportos testalkattal, és hozzávaló lendületes jó kedvel, és határozottsággal.
Amikor időm engedi sportolok, futok, úszom, nem dohányzom.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy olyan hölgyekkel, és párokkal ismerkedjem (heteró alapon) akik értik, és élvezik az erotika különböző lépcsőfokait, lásd: Jó hangulatú találkozás, ismerkedés, borozgatás, véletlen érintések, flört, s ha ez mind megvan akkor minden egyébb is sokkal izgalmasabb.
S nem azért regisztráltam az oldalra hogy obszcén, semmitmondó hirdetéseket olvassak, vagy ilyeneket tegyek közzé.
Sokat utazom, Bicske-Budapest-Szeged tengelyen.
Képem van fent az oldalon, a kapcsolataim láthatják őket.
Keressetek bizalommal, szívesen veszem a leveleket.
Köszönet, Üdvözlettel RALFF

Sziasztok!
Ismerkednék érett hölggyel, én 31 vagyok. pest, heves, jásznagykun megye
Ismerkednék érett hölggyel, én 31 vagyok. pest, heves, jásznagykun megye
Husis lányt keresek minden jóra... Párokhoz is szívesen csatlakozom... Tetovált, intimékszeres pasi vagyok Győrben...
Sziasztok.
Ha esetleg akad olyan idősebb,érett,nő vagy jó fej pár akit érdekelne egy 28-éves hosszú hajú srác az nyugodtan dobjon egy privát üzit
Ha esetleg akad olyan idősebb,érett,nő vagy jó fej pár akit érdekelne egy 28-éves hosszú hajú srác az nyugodtan dobjon egy privát üzit

Sziasztok!
Olyan fiatal lányt keresek aki vonzódik az idősebb pasikhoz.
Olyan fiatal lányt keresek aki vonzódik az idősebb pasikhoz.
Sziasztok
20-30-as párt keresek sex kapcsolatra.
Miskolc-Eger vonalon
20-30-as párt keresek sex kapcsolatra.
Miskolc-Eger vonalon
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem,aki kedveli az érettebb pasikat.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma estére.
Sziasztok! Nati1919 nek senki ne dőljön be ,mi sajnos belefutottunk! Kép,videó gyűjtő!
További szép napot nektek!
További szép napot nektek!
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal.
Privát üzeneteket várunk.
Privát üzeneteket várunk.
kölcsönös orálra valaki ? veszprém környéke
Biszex párral ismerkednék! Mindenki-mindenkivel legyen a jelszó!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása