Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok. Holnap délelőtt 9-12 között a 19 kerületben, hölgyet kényeztetnék ,viszonzás nélkül is.
Sziasztok! 19 éves fiatal srác vagyok, szívesen ismerkednék!

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Budapesten Kicsi pénisz 27 éves vagyok, Macis testalkatú. (173/130)
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Budapesten Kicsi pénisz 27 éves vagyok, Macis testalkatú. (173/130)
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Zala megyében idősebb nőt keresek, esetleg párokhoz csatlakozom a hölgy örömére!
Sziasztok
Legyetek szívesek elolvasni az adatlapunkat mert az alapján ismerkednénk.
Privátban kéjük a megkeresést.
Puszi
Legyetek szívesek elolvasni az adatlapunkat mert az alapján ismerkednénk.
Privátban kéjük a megkeresést.
Puszi
Sziasztok! 19 éves fiatal srác vagyok, szívesen ismerkednék!

Sziasztok szombat estére keresűnk FOGADNI Tudó srácot vagy párt Budapest és kőrnyékén. Női bi párcsere elfogadott.
Sziasztok !
Nyitott megbízható Szekszárdi érett diszkrét pár/házaspár társaságát keresem tartós rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre mindenki örömére. Választ privát várom !
Nyitott megbízható Szekszárdi érett diszkrét pár/házaspár társaságát keresem tartós rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre mindenki örömére. Választ privát várom !
Szombat estére keresünk olyan idősebb férfit, aki szereti, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Ápoltság alap, cigi kizáró ok.
Hali, szívesen ismerkednék egy belevaló negyvenessel,vagy ilyen tagú párral heteró alapon.
Írjatok privátot
Írjatok privátot

Sziasztok szombat estére keresűnk egy fiatal srácot vagy párt kellemes időtöltésre Budapesten és környékén.
Sziasztok
Budapesti fiatal lányt vagy bi fiút keresek
Budapesti fiatal lányt vagy bi fiút keresek
Sziasztok zalabol ismerkednek

Sziasztok!19 éves fiatal, sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék!

sziasztok! egyedülálló 26 éves hetero férfi keresi partnerét, ha szimpatikus vagyok, írj rám nyugodtan wink
Már egy ideje hirdetünk itt is ott is...sikertelenül
Pedig a szinte folyamatos orgazmusra képes barátnőm folyton maszturbálva, már lassan beleőrül a vágyakozásba, hogy jól kinyalhasson egy női feneket.......velem együtt is, de nélkülem is......egyéb vágyaink, jellemzésünk rám kattintva látható .....természetes szőrzet előny.....érettebb korosztály is érdekel....
Hely Egerben bármikor...
CSAK NŐ, PÁR NEM!!!
blacksunrise32@gmail.com
Pedig a szinte folyamatos orgazmusra képes barátnőm folyton maszturbálva, már lassan beleőrül a vágyakozásba, hogy jól kinyalhasson egy női feneket.......velem együtt is, de nélkülem is......egyéb vágyaink, jellemzésünk rám kattintva látható .....természetes szőrzet előny.....érettebb korosztály is érdekel....
Hely Egerben bármikor...
CSAK NŐ, PÁR NEM!!!
blacksunrise32@gmail.com