Sziasztok
Legyetek szívesek elolvasni az adatlapunkat mert az alapján ismerkednénk.
Privátban kéjük a megkeresést.
Puszi
Puszi
Sziasztok ! Megbízható nyitott Szekszárdi érett párt/házaspárt kényeztetnék
tartósan és rendszeresen. Ha van aki szeretné hogy kényeztessék írjatok privát üzenetet !
tartósan és rendszeresen. Ha van aki szeretné hogy kényeztessék írjatok privát üzenetet !
Sziasztok.19 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasi vagyok.
Hali. Hosszú idő után vissza tértem az oldalra. Csajszit keresek! Budapest/Pest megye/Jasz-Nagykun-Szolnok megye, profilomon megtaláltok minden fontos információt rólam! Puszi!
Sziasztok párt vagy hölgyet keresek Pestre 30 éves srác helyem. Van
Eger és környéke aktív bi ?? privát üzenet
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok. Holnap délelőtt 9-12 között a 19 kerületben, hölgyet kényeztetnék ,viszonzás nélkül is.
Sziasztok! 19 éves fiatal srác vagyok, szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Budapesten Kicsi pénisz 27 éves vagyok, Macis testalkatú. (173/130)
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Budapesten Kicsi pénisz 27 éves vagyok, Macis testalkatú. (173/130)
Sziasztok! Fiatal budapesti srácként ismerkednék.
Zala megyében idősebb nőt keresek, esetleg párokhoz csatlakozom a hölgy örömére!
Sziasztok
Puszi
Puszi
Sziasztok! 19 éves fiatal srác vagyok, szívesen ismerkednék!
Sziasztok szombat estére keresűnk FOGADNI Tudó srácot vagy párt Budapest és kőrnyékén. Női bi párcsere elfogadott.
Sziasztok !
Nyitott megbízható Szekszárdi érett diszkrét pár/házaspár társaságát keresem tartós rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre mindenki örömére. Választ privát várom !
Nyitott megbízható Szekszárdi érett diszkrét pár/házaspár társaságát keresem tartós rendszeres találkozásokra kellemes kényeztetésre mindenki örömére. Választ privát várom !
Szombat estére keresünk olyan idősebb férfit, aki szereti, ha a pár mindkét tagja kényezteti. Ápoltság alap, cigi kizáró ok.
Hali, szívesen ismerkednék egy belevaló negyvenessel,vagy ilyen tagú párral heteró alapon.
Írjatok privátot
Írjatok privátot

laci0099

MrSafeWordRed
Amanda Black