Sziasztok !
Szekszárdon érett nyitott párral/házaspárral ismerkednék tartós laza kapcsolatra kellemes kölcsönös kényeztetésre akár rendszeres találkozásokhoz is. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk !
Szekszárdon érett nyitott párral/házaspárral ismerkednék tartós laza kapcsolatra kellemes kölcsönös kényeztetésre akár rendszeres találkozásokhoz is. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk !
Helló
Pesti V környéki Fiatal(18-25) Csajt,kis ribancot keresek qrás
kemény +szopatásra.
hely-autó
Pesti V környéki Fiatal(18-25) Csajt,kis ribancot keresek qrás

hely-autó

3-án Pénteken vagy 4-én Szombaton Lányt vagy Párt keresünk egy kis gabalyodásra .
Privát üzeneteket várunk.
Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok
Budapesti lányt, hölgyet keresek mára, kór nem számít
Budapesti lányt, hölgyet keresek mára, kór nem számít
Sziasztok!
Szilveszteri szex bulira keresek lányokat és párokat. Részletek privátban! Puszi/pacsi
Szilveszteri szex bulira keresek lányokat és párokat. Részletek privátban! Puszi/pacsi
Adatlapunk szerinti pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (s ezen keresztül a miénket is)
blacksunrise32@gmail.com

blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
helló
Pesti v környéki Fiatal(18-25) kis ribimet keresem Akár Ma is
ne légy szégyenlős(de az se baj ha kis szende vagy
),inkább bevállalós
irj
hely-autó

hely-autó

3-án Pénteken más nem marad egy klubba elnézünk szívesen egyeztetünk Lányokkal-Párokkal privátban !
Sziasztok! Valós pár ismeretségét keresem, nyitott hosszútávú kapcsolatra.IQ,higiénia, szimpátia.Privi!
BI LÁNYT, BI UNI PASIT ÉS BI PÁRT KERESÜNK VAS MEGYÉBŐL! ADATLAPOT OLVASS!
Akár MA is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 29. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 29. vasárnap 17:52

Törölt felhasználó (4256672)

helló
),inkább bevállalós
irj
hely-autó

hely-autó

Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék rendszeres randikhoz.
3-án Pénteken más nem marad egy klubba elnézünk szívesen egyeztetünk Lányokkal-Párokkal privátban,de hozzátok is szívesen elmegyünk.
Sziasztok. Én olyan nyitott igényes párt keresnék akiknél a hölgy szeret két faszt szopni és a két farok egy punciban vagy a szendvicset is és felváltva dugni kényeztetni.( yoni intim masszázst tanultam )
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék ma Somogy-Baranya-Tolna megyében. Minden lényeges információ rólam az adatlapomon.
Adatlapom
B.U.É.K.
Házaspárral találkoznék ma Somogy-Baranya-Tolna megyében. Minden lényeges információ rólam az adatlapomon.
Adatlapom
B.U.É.K.

Sziasztok !
Szexben gazdag Boldog új évet kívánok minden partner keresőnek !!

Szexben gazdag Boldog új évet kívánok minden partner keresőnek !!
Sziasztok!
Érettebb hölgy talpát nyalnám,szeretgetném,illetve nyitott vagyok egyéb dolgokra is. Én 25/f. Ha érdekelj,írj emailt képpel!
Érettebb hölgy talpát nyalnám,szeretgetném,illetve nyitott vagyok egyéb dolgokra is. Én 25/f. Ha érdekelj,írj emailt képpel!
Házi/privát bulikon SW jellegű összejöveteleken masszíroznék elsősorban hölgyeket mielőtt miután...
Érdeklődés/bővebben levélben!

Érdeklődés/bővebben levélben!
Hali. Èrett hölgy,esetleg pár aki ráèr ma Budapest, Esztergom vonzáskörèben? Írj privátot