Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, Párt , keresek.
Csatlakoznék párhoz is szendvics és dupla farok punciban témakhoz....
Privát leveledet várom.
Csatlakoznék párhoz is szendvics és dupla farok punciban témakhoz....
Privát leveledet várom.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Szex?
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint!

Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében. Adatlapom párok részére
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében. Adatlapom párok részére
Köszönöm
Sziasztok, hölgyet keresek! Helyem sajnos nincs, autom van! Ha nem zárkozol el szabadban eldugva is benne lennék minden jóba mi szem száj ingere!
18éves fiatal srác vagyok szexben tapasztalt, újat nem fogsz tudni mutatni!
18-50éves korig keresek partnert! Sülysápon élek! Igényes ápolt és diszkrét vagyok! Ezt viszont várom!

18-50éves korig keresek partnert! Sülysápon élek! Igényes ápolt és diszkrét vagyok! Ezt viszont várom!
Sziasztok. Zalaegerszegen idősebb hölggyel ismerkednék. Üzenj privátba.
Szívesen megismerkednék egy 60 pluszos vagy 70 pluszos hőlgyel. Alkalmi sexre. Éld át újra az orgazmusok győnyőrét velem. Kitartó pasi vagyok.
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek!! Szimpatia kialakítás fontos.. Igényesség alap.
Sziasztok!
Ma este egy kis szex kaland?
Üdv
Z
Ma este egy kis szex kaland?
Üdv
Z
A reggeli órákban,kinek volna kedve egy finom cumihoz Nógrádban ? Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon ?
Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Párhoz csatlakozom hetero alapon, vagy egyedülálló nőt keresek!! Nagy farkú, jóképű, intelligens vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Autós kaland is! Zala és Vas megye! Írj privát
Sziasztok ismerkednék hölgyekkel párrokkal Miskolc Barcika Ózd környékén akár idősebbekel is , ha netán valaki keres űzennetbe írjon .
Sziasztok!
Ismerkednék Győr vagy vonzáskörzetében lévő hölggyel kellemes időtöltés céljából
Ismerkednék Győr vagy vonzáskörzetében lévő hölggyel kellemes időtöltés céljából

Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!

Szevasztok 60-as uni aktív potens pasi vagyok Lenti és környékén srácot keresek nincs tabu minden ami jó lehetséges!
érett párokkal ismerkednék
Sziasztok.Hölggyel vagy Párral ismerkednek akit érdekel írjon.. normális,igényes emberekkel..
győr vonzáskörzetében ismerkednék olyan elhanyagolt feleségekkel nőkkel akik szeretik a jo kemény fiatal farkat!
irj privban....