Sziasztok. Szívesen meg masztozom a hölgyet. Írjatok privit és meg beszéljük a részleteket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 20. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 09:37

Törölt felhasználó (1261852)

Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy 30-as masszőr srácot(csak masszázs) jul 1-ére de órákban, hely kellen
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Sziasztok. Szívesen meg maszirozom a hölgyet. Írjatok privit és meg beszéljük a részleteket.

Veszprém környékén lévő nőt keresek.
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenesként csinos hölggyel,párral ismerkednék hosszabb távra.
Sziasztok kedves tagok
Augusztus 14. utánra szervezek egy Amatör Swinger partit!!!
18 - 54 éves korig keresem a jelentkezőket szingli Csajok, Nők, elhanyagoltak akik kivánják a Szex minden téren, és a Párokat.
Somogy megyei Tab és Siófok környékén lesz egy kis telepűlésen. A Partin Bográcsozás, táncolni, Nudizni, Orgia vagy fiatalos After szexpartit és ha lesz olyan jelentkező Nő aki szeretné Gang Bang partit arra is lesz lehetőség. +
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni vagy amit szeretnél!!!
Extra ként ha pl.: te Nimfomániás vagy Submissiv és Hedonist beállítottságú vagy az nem baj inkább izgalmasabb lenne a Buli tőle.
Akinek tetszik az őtlett, kérlek írjatok levelet és bármi Kérdés van írj
Augusztus 14. utánra szervezek egy Amatör Swinger partit!!!
18 - 54 éves korig keresem a jelentkezőket szingli Csajok, Nők, elhanyagoltak akik kivánják a Szex minden téren, és a Párokat.
Somogy megyei Tab és Siófok környékén lesz egy kis telepűlésen. A Partin Bográcsozás, táncolni, Nudizni, Orgia vagy fiatalos After szexpartit és ha lesz olyan jelentkező Nő aki szeretné Gang Bang partit arra is lesz lehetőség. +
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni vagy amit szeretnél!!!
Extra ként ha pl.: te Nimfomániás vagy Submissiv és Hedonist beállítottságú vagy az nem baj inkább izgalmasabb lenne a Buli tőle.
Akinek tetszik az őtlett, kérlek írjatok levelet és bármi Kérdés van írj

Fejèrböl pár, nő?
Sziasztok. Feleségem részére keresnék egy 30-as masszőr srácot(csak masszázs) jul 1-ére de órákban, hely kellen
Sziasztok!
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Bp-i érettebb pasas ismerkedne nőkkel és párokkal, kellemes izgalmas időtöltésre
Sziasztok ! Nógrádban ki szeretne egy borotvált , szép farkincát leápolni ? Az első jelentkezőket , pontos labdávsl jutalmazom ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Salgótarján vonalon keresek !
Idősebb nőhöz csatlakoznék Zalaegerszegen. Privát üzenetet írjál.
Sziasztok párhoz csatlakoznék hetero alapon kizárólag a hölgy örömére. De várom hőlgyek üzeneteit is.pápa közelben
Most reggel valaki Nógrádból egy finom cumira kapható ?
Fiatal csajok Ózd környékén?
farok2@citromail.hu
farok2@citromail.hu
Miskolc környékére keresek hölgyet augusztus 17-23ig. Kaptam egy hét kimenőt
helyszín biztosított, esetleg ha szeretnél nyaralni, itt a remek lehetőség

Nyíregyházán domináns idősebb párt keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Idősebb nőhöz csatlakoznék ma este. Én 24 vagyok Bp-röl. Utazni tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írjál privát üzenetet.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén Baranyában illetve a szomszédos megyékben.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék a hétvégén Baranyában illetve a szomszédos megyékben.
Köszönöm