Ma esti kalandra hölgyet-part keresek.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fehérvár-Velencei tó kke!
Ápolt 40es pasi vagyok.
Fehérvár-Velencei tó kke!
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi Salgótarján vonalon !
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben hölggyel kellemes időtöltés céljából
Ismerkednék Győrben hölggyel kellemes időtöltés céljából

Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy esetleg párokkal!

fiatal párral ismerkednénk baranya megyéből
Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Negyvenes pasiként keresek fiatalabb fiút rendszeres kapcsolathoz. Kezdő, hetero, bevállalós is ok.
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Fiatal fiúval ismerkednénk,Kaposvár,Dombóvár és környéke.
Fiatal vékony lánnyal ismerkednék. 50-es pasi vagyok Borsod megye
Cegléden és környékén ismerkednék hölggyel! cegled74@citromail.hu vagy itt privátba. Nyitót fiatalos 46 éves pasi vagyok.
Sziasztok,Bajai helyes negyvenes pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék hosszabb távon.
Fiatal lányt keresek minden jóra programokra nálam is láthatsz .
Keresek egy fiatal hölgyet, aki rendszresen jönne velem szexpartikra. Kötelezetség nélkül, litghtos és kemény perverz dolgokban is benne volna. Minden csak megbeszélés kérdése. Jó lenne egy olyan, olyan hölgy, aki szintén szexmániás és szereti a szexet kiélvezni!
Ismerkednék. Akár több is alakulhat mivel egyedülálló vagyok. Egyedül élek. Gyerekem sincs. 35 vagyok. Sportos, elég hiperaktív
kéjenc, szenvedélyes, túl nyitott aki imád adni. Hasonló adottságokkal megáldott partnerem keresem

Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.

Fiatal srác,aki hozzánk csatlakozna del1-re a szombati bulira?
Sziaszok, estére bp-i hölgyet keresek. Helyem nincs, autós tali részemről megoldható. Egy fincsi milf lenne a legjobb

Sziasztok !
Érett Szekszárdi vagy környéki megbízható pár házaspár barátságát társaságát keresem kellemes kölcsönös szimpátián alapuló szexkapcsolatra kényeztetésre mindenki örömére. Ha szívesen vennétek egy 54 éves pasi kényeztetését akkor írjatok privit ! Köszi !
Érett Szekszárdi vagy környéki megbízható pár házaspár barátságát társaságát keresem kellemes kölcsönös szimpátián alapuló szexkapcsolatra kényeztetésre mindenki örömére. Ha szívesen vennétek egy 54 éves pasi kényeztetését akkor írjatok privit ! Köszi !

Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Sziasztok !! Házibarát lennék, normális párhoz csatlakoznék mindenki örömére / vagy csak hölgyet keresek !!!!!!! Képet nem küldök !!! Csak privátban válaszolok !! Anyagiaktól mentesen csak !!! És nem fogok több száz km-t utazni egy szexért !!! Hosszútávra keresek !!! Üdv ........olvass adatlapot !! Hasznos !