Sziasztok. Nővel v. Párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, akár komolyabb is alakulhat

Sziasztok. Őrült nagy cicimán, mellmániás fiatal srác vagyok, Állandóan hattttalas mellű nőket keresek. Az extrém méretű cicik a gyengéim. Kebelkényeztetés, cciszopás, kebelmasszázs, beterítés, mellszex, minden jöhet.Talán nálatok szerencsém lesz. E-mail: kebellovas@freemail.hu
Kebelcsókjaim a hölgy cicikóira! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 09:22
Kebelcsókjaim a hölgy cicikóira! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4320612)

Újra jelentkezünk. Megismertünk itt egy tökös pasit és nagy farkú haverjét. Sok levelet kaptunk időközben, de nem volt lehetőség a többire. 3 hónapot basztuk az asszonyom. Kellene frissiteni a pasikat. Réverni a nagy melleire szétkurni a seggét a száját! 45 – 49 éves szeretők vagyunk, várjuk perverz pasik leveleit!!! Csak bizalommal!! E-mail: danisz2010@gmail.com
Kecskemét környékén fiatal férfit kedvelő nő? esetleg cuckold?

Sziasztok.
Magas vékony srác keres Lányokat/párokat a környékről egész estét kalandokra
Magas vékony srác keres Lányokat/párokat a környékről egész estét kalandokra

30-as srác vagyok, ma esete esetleg lenne érdeklődő hölgy?
Írjon privátban és megbeszéljük a részleteket

Írjon privátban és megbeszéljük a részleteket

Sziasztok! 24 eves egyetemista srac vagyok szeretem az erettebb korosztalyt. Erdekel pár vagy holgy , csak hetero alapon!
Rolam: 182 cm magas, 84 kg, atlagos 16-7 cm intim merettel rendelkezem.Budapest 8. Keruletben vagyok harminckettesek teretol nem messze.
Itt elersz emailben vagy skypon: letenyegeri@gmail.hu. .
Rolam: 182 cm magas, 84 kg, atlagos 16-7 cm intim merettel rendelkezem.Budapest 8. Keruletben vagyok harminckettesek teretol nem messze.
Itt elersz emailben vagy skypon: letenyegeri@gmail.hu. .
Sziasztok.51 éves pasi vagyok Sopron és környékén keresek találkozni is akaró és merő fiatal lányt vagy fiatal párt.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Újra jelentkezünk. Megismertünk itt egy tökös pasit és nagy farkú haverjét. Sok levelet kaptunk időközben, de nem volt lehetőség a többire. 3 hónapot basztuk az asszonyom. Kellene frissiteni a pasikat. Réverni a nagy melleire szétkurni a seggét a száját! 45 – 49 éves szeretők vagyunk, várjuk perverz pasik leveleit!!! Csak bizalommal!! E-mail: danisz2010@gmail.com
Sziasztok!
Fiatal párt keresek minden jóra.
Fiatal párt keresek minden jóra.
40-es pasiként fiatalabb hölgynek, párnak lennék játszótársa.Ápolt, tapasztalt pasi vagyok.
53 éves,volt sportoló srác vagyok!Fiatal lányt,vagy párt keresek,az egy nő több pasis felálláshoz!
Érett Nőért állna a farkam egész éjjel

Szombat estére keresünk utazni tudó,arcképpel rendelkező párt szimpátia alapján 30-43 év között.
parpartborsod@citromail.hu
Szombat estére keresünk utazni tudó,arcképpel rendelkező párt szimpátia alapján 30-43 év között.
Sziasztok!
18+os lányt keresek,50 éves pasi vagyok.
18+os lányt keresek,50 éves pasi vagyok.
Sziasztok!
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.

Sziasztok
Ezt a hétvégét (18.-20.) Hajdúszoboszlói wellnes szállodában töltöm, ismerkednék nőkkel párokkal, hetero alapon.
Ezt a hétvégét (18.-20.) Hajdúszoboszlói wellnes szállodában töltöm, ismerkednék nőkkel párokkal, hetero alapon.
Sziasztok!
Ma délután, éjszaka, holnap délelőtt valaki esetleg a Visegrádi öböl környékén?
Én 40 aktív. 45 feletti férfias pasit keresek!
Ma délután, éjszaka, holnap délelőtt valaki esetleg a Visegrádi öböl környékén?
Én 40 aktív. 45 feletti férfias pasit keresek!
Sziasztok. Érett női partnerem keresem. Sportos, hiperaktív, többlövetű srác vagyok. Egyedülálló és egyedül is élek. Hetero!