Ma estére keresek valakit Vác , Rétság , Balassagyarmat vonalról,aki nem fél egy szép farkat lecumizni... Helyem van !
Sziasztok
Szombat késő délután (17h) van pár órán szabad! Ehhez keresek partner , partnereket!
Helyet nem tudok biztosítani , utazni tudok! Bács, Csongrád M!
Szombat késő délután (17h) van pár órán szabad! Ehhez keresek partner , partnereket!
Helyet nem tudok biztosítani , utazni tudok! Bács, Csongrád M!
Most hétvégén szívesen találkoznék idősebb hölggyel Budapesten. Helyem van.
Szisztok!
Budapesten keresek férfit, akivel jól tudjuk magunkat érezni.
Budapesten keresek férfit, akivel jól tudjuk magunkat érezni.
Szép napot, keresnék ifjú hölgyet, párt, akik tudják értékelni az érettebb korosztály tapasztalatát, gyengédségét
Sziasztok.Normalis párral vagy hölggyel ismerkednek!!Lehetőleg igényes és normális megjelenésű embereket keresek!!szimpátia fontos!!!Házi barát is lennék idősebb pár esetében is..
Sziasztok !
Péntek esti találkozáshoz érett esetleg idősebb párt házaspárt keresek Szekszárdon esetleg környékén minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom.
Péntek esti találkozáshoz érett esetleg idősebb párt házaspárt keresek Szekszárdon esetleg környékén minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom.
50-es pasit keresünk párként, vékony hölgytaggal.
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Fiatal hölgyet korepetálnék

Sziasztok
Van itt finom , telt, szenvedélyes, érett Nő aki ismerkedne ?

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok..október 16 -ra keresünk fiatal srácot 25 éves korig , hölgytagunk örömére..Szegeden tudunk fogadni

Ma este fogadnánk fiut,Ajka környékén lakunk! Csak ma!
Sziasztok 34/40 pár vagyunk péntek este vagy szombat este házibarátunkal tallizunk esetleg egy pár jöhetne kukkolni esetlen más is lehet viberen kommunikálunk
Sziasztok. 21 éves pocakos fiu vagyok. Ma estere keresek perverz pasit.(Hajdú-Bihar)
Sziasztok !
Szekszárdon érett idősebb párral házaspárral ismerkednék diszkrét kellemes szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre ha ti is írjatok privit.
Szekszárdon érett idősebb párral házaspárral ismerkednék diszkrét kellemes szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre ha ti is írjatok privit.
bi.lányt keresünk