Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek a hétvégén 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
szép jó reggelt
csók a Hölgyeknek, pároknak

33 éves srác keres érett hölgyet vagy párt titkos kapcsolatra. spiki19870130@gmail.com Zala Somogy Vas
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
23 éves félvér srác keres elhanyagolt érettebb hölgyeket (anyukákat, de inkabb nagymamákat), akik szeretnének ebben a korban is spriccelős orgazmusokat átélni és akik eddig csak álmodtak arról, hogy milyen lehet egy fekete férfival a szex

Sziasztok
Veszprémi srcà vagyok sportos nyitott
Veszprémiekkel ismerkednék baràtkoznék
Veszprémi srcà vagyok sportos nyitott
Veszprémiekkel ismerkednék baràtkoznék
Érettebb nőt feleséget keres 29 éves győr környéki sràc..privban irj!

Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szèp borotvált 17/5-ös vastag farokkal.Ismerkednèk szexèhes elhanyagolt hölgyel.....vagy szimpatikus párral..lehet idösebb is.....irjatok....köszi.
Sziasztok 22-éves heteroszexuális mackó borostás Mezútúri srác. Ma délutánra kényeztetne hölgyet/Hölgyeket utazni tudok de fogadni is!
60-as bp-i férfi szívesen csatlakozna hölgyekhez, párokhoz
Sziasztok!
33 éves srác ismerkedne érett párral hölggyel Zalából spiki19870130@gmail.com
Sziasztok.44 èves ápolt pasi vagyok.Ismerkednèk hölgyel vagy párral.Kukkolás,kamerázás.Vagy csak ismerkedkès.Lehet idösebb is.Szèp ápolt 17/5-ös vastag farkam van.Irjatok.
Sziasztok! Fiatal,18+-os lányt keresek.
Ifjú hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeres szexelni!
Sziasztok! 24 éves budapesti srácként ismerkednék.
Komoly kapcsolatot keresek... nem vicc
Bővebb infó a társkeresős adatlapon.

Bővebb infó a társkeresős adatlapon.
sziasztok. 35 vagyok. Adatlapomon sok minden megtalálható smile Nővel v. párral ismerkednék.
Hosszabb távú kapcsolatot részesítem inkább előnyben.

Ma vagy holnap este Siófokon érett idősebb hölgyet szívesen kényeztetnék!