26 éves férfiként keresek izgalmakat Bács megyében.
Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
Sziasztok! holnap azaz szombaton, kiéhezett hölgy egy kis autós rosszalkodásra? Mivel csak ezért mennék így ha helyed nincs csak ez jöhet szóba. Privátban minden egyéb infó, illetve az összes kontakt az adatlapomon (pest, heves, borsod, szabolcs megye jöhet szóba, esetleg szolnok vagy környéke)

Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Sziasztok!
Csongrád megyében fiatal, tettrekész, diszkrét pasi készenlétben áll!
Csongrád megyében fiatal, tettrekész, diszkrét pasi készenlétben áll!

Sziasztok. Nagykanizsán vagy környékén keresek anyagiaktól mentesen szolgálható hölgyet.
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Szia Betti, hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 27. kedd 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 27. kedd 04:04
Törölt felhasználó (4442382)

Sziasztok !
Betti vagyok 20 éves.
156cm 47kg szőke, nagyobb cicikkel.
Ismerkednék érett pasival, emailon...egyenlőre.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Betti vagyok 20 éves.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Ha van ilyen +40 nő aki szeretne ma este jól érezni magát , irjon rám. Egy 31 éves kanos, jófej és jóképű csávó adná neki egy kis kényeztetés. Csak Budapesten. Udv.
Hölgyet keresek Csorna körnsékény autos kalandra! Ha van kedved irj! Nem fogod meg bánni! Szeretek kényeztetni
nagyon bejönnek az 50 évnél idősebb pasik szivesen kényeztetnék egyet

Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre Baranya illetve a szomszédos megyékben.
Sziasztok. Ma este csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Nógrádmegye, Pest megye egy része legyen szép napotok
Sziasztok!
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Ápolt 30as pár vagyunk egy valóban csinos hölgytaggal.
Keresnénk 2 srácot akik barátok és közösen tudnának találkozni velünk kizárolag a feleség örömére.
Kerjük csak komoly szándékú pasik irjanak.
Szia Gábor !
Ha lesz még ilyen lehetsőg jelentkeznék. gangbang voltam már többször is.
20éves vagyok 156cm 46kg szőke , vékony , formás.
Érettebb pasikat imádom.
betti2020@indamail.hu (Ez egy válasz gabormaraczi üzenetére (2020. 09. 29. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 20:19
Ha lesz még ilyen lehetsőg jelentkeznék. gangbang voltam már többször is.
20éves vagyok 156cm 46kg szőke , vékony , formás.
Érettebb pasikat imádom.
betti2020@indamail.hu (Ez egy válasz gabormaraczi üzenetére (2020. 09. 29. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok kedves Goldengate tagok Fel szeretném hívni a figyelmeteket!!!
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük

Sziasztok !
Betti vagyok 20 éves.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Betti vagyok 20 éves.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Sziasztok
a hét bármely napján kalandozós kedvü hölgy heves megyében vagy annak környékén?? Az utazás nem gond
minden kontakt az adatlapomon

Ifjú hölgyet vennék pártfogásba. Akár ott lakással is lehetséges. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!