Sziasztok,
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali- Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Hajrá srácok ilyen lehetőséget ne hagyjatok ki. Ejjjjj ha 20 éves lennék
(Ez egy válasz Rony9 üzenetére (2021. 01. 02. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 21:08

Sziasztok! Fiatal 18-20 éves fiatal Férfit keresek, akit érdekel egy kis játszadozás egy 35 éves dekoratív Nővel.
Sziasztok! Fiatal 18-20 éves fiatal Férfit keresek, akit érdekel egy kis játszadozás egy 35 éves dekoratív Nővel.
Sziasztok,
Újév, új élmények, ezen ideológia nyomán kitaláltam, hogy szeretném a feleségem meglepni, illetve részesíteni egy profi erotikus, illetve yoni masszazsban. Erre keresnék partnert. Előnyt jelentene, ha van erre a célra kialakított helységed, nem muszáj szalon. S, az elképzelést azzal egészíteném ki, hogy a masszázs ideje alatt én is ott tartózkodnék a helyiségben, s mikor esetleg sikerül olyan túlfűtött állapotba hozni a kis feleségem, akkor egy igényes hármas felállást is szeretnék, amire ő jelenleg nem teljesen nyitott, viszont, ha egy masszázs megoldaná a kedélyeket, ez szerintem változhatna.
BÚÉK
Újév, új élmények, ezen ideológia nyomán kitaláltam, hogy szeretném a feleségem meglepni, illetve részesíteni egy profi erotikus, illetve yoni masszazsban. Erre keresnék partnert. Előnyt jelentene, ha van erre a célra kialakított helységed, nem muszáj szalon. S, az elképzelést azzal egészíteném ki, hogy a masszázs ideje alatt én is ott tartózkodnék a helyiségben, s mikor esetleg sikerül olyan túlfűtött állapotba hozni a kis feleségem, akkor egy igényes hármas felállást is szeretnék, amire ő jelenleg nem teljesen nyitott, viszont, ha egy masszázs megoldaná a kedélyeket, ez szerintem változhatna.
BÚÉK
Sziasztok!
30-45 éves nőt keresek vagy párt hármasra,cuckoldra
30-45 éves nőt keresek vagy párt hármasra,cuckoldra

Sziasztok Fehérvár és környékén párral vagy hölggyel ismerkednék 18 éves vagyok
Érett, 50 feletti hölgyet, párt keresek Zala és Somogy megyékben
Sziasztok,
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Dél Dunántúli házaspárt (40-55 között) keresek hármasra a hétvégén. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Keresem érett kancám akivel forr egymásért a vérünk

Sziasztok!
Kinek lenne kedve egy jó szilveszter esti szexbulihoz?
Hely:11.ker. Lányok és nimfomán hölgyek jelentkezését várom privátban.
Üdv Zoli
Boldog Új Évet Kívánok!
Kinek lenne kedve egy jó szilveszter esti szexbulihoz?
Hely:11.ker. Lányok és nimfomán hölgyek jelentkezését várom privátban.
Üdv Zoli
Boldog Új Évet Kívánok!
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Tatabányán ismerkednék....45éves pasi.
Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...
Fiatal vékony hölgyet keresek hosszútávra !
Hi
Szia(sztok)! Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem
Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak

Idősebb párral ismerkednék,barátkoznék!
Érett párral ismerkednék Fejér és környékén.
Apolt 40es pasi vagyok!
Apolt 40es pasi vagyok!
Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: ápolt igényes, vastag pénisz
Szilveszteri buli esetleg valahol?
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: ápolt igényes, vastag pénisz
Szilveszteri buli esetleg valahol?