Ismerkednék. (Mivel egyedülálló vagyok, bármi alakulhat). Nővel v. párral. Elsősorban a hosszabb távú kapcsolatok mozgatnak meg jobban...de bármi megoldható, egyedül élek, mobilis vagyok. Többlövetű, túl potens, nyalásfalás imádó
jelige: spermás cicik, spermás punci

Sziasztok! nyitott párokat keresünk 30-60 korosztályból
Sziasztok!
A mai napra keresek érett hölgyet (45+) Miskolcon akivel kialakulhatna egy hosszútávú kapcsolat is akár, maximálisan az ő örömére. Ha szeretnél egy kis stresszoldást vagy csak elengednéd magad kötöttségek nélkül, csak írj és egyeztessünk. Fiatalos, intelligens és jól szituált pasi vagyok
A mai napra keresek érett hölgyet (45+) Miskolcon akivel kialakulhatna egy hosszútávú kapcsolat is akár, maximálisan az ő örömére. Ha szeretnél egy kis stresszoldást vagy csak elengednéd magad kötöttségek nélkül, csak írj és egyeztessünk. Fiatalos, intelligens és jól szituált pasi vagyok
nyitott partnereket keresünk 34 58 vagyunk
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok Pest-megyèből
55 körüli párt, hölgyet keresek 33 éves srác vagyok Zalából
Érett házaspárt keresek nagy gabalyodáshoz Bp s környékén
Sziasztok!Olyan párt keresek akik szeretnek közösen vagy felváltva szopni de a Hölgytag részére történhet más is.Helyem van,ha felkeltettem az érdeklődést keressetek bizalommal üzenetben!
Hali.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.Budapest,Pilisvörösvár ès Esztergom környèkèről.
Kortól függetlenül keresek hölgyet vagy párt heteró alapon.Budapest,Pilisvörösvár ès Esztergom környèkèről.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
szopatnék Vecsésen egész éjjel!
köszi!!
köszi!!
szopatnék Vecsésen egész éjjel!
köszi!!
köszi!!
Sziasztok 39 év 175cm 80kg. Férfi vagyok lányt vagy párt keresek szexre aki ismerkedne velem Veszprém megyei, pápán lakom.
Ápolt egészséges értelmes bi passzív srác vagyok, hasonló aktívat keresek, Egerből és a környékről, hely ok. Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren kezdők is érdekelnek. 35+.
Érett pasi keres hölgyet vagy párt szombati hancurozáshoz
Vecsés környékére keresek valakit, aki kielégítene!
Kép, kor kötelező!!!
coweed.1991@gmail.com.
Kép, kor kötelező!!!
coweed.1991@gmail.com.
hölgyekkel párokkal ismerkedne egy fiatal fiú ha érdekel írj
Sziasztok,
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Somogyban Balaton környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
Kazincbarcika vagy környékbeli fiatal, vékony-sovány, lányos srác akár rendszeresre is?
Ma délelőtt párhoz mennék !!