Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet. Fényképes jelentkezés elképzeléssel a goldenmilf40@gmail.com címen.
Sportos alkatú, hetero sràckènt ismerkednèk Budapesten ès környèkèn!
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Lányok, párok, írjatok!
Olyan hölgyet keresek akit akár viszonzás nélkül is sz élvezésig nyalhatok.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező uni bi ferfit vagy bi hölgyet

Sziasztok Fehérvár és környékén hölggyel vagy párral ismerkednék 18 éves vagyok
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Budapesti anyukát,lányt, párt keresek
Értelmes, lehetőség szerint hellyel rendelkező soproni vagy környéki párral ismerkednék, alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott középkorú, független férfiként. A jelen helyzetben "csak kukkolás" is ok.
hölgyekkel párokkal ismerkedne egy fiatal fiú ha érdekel írj
Sziasztok!
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatal lányt, asszonyt (20-40), minden földi jóra.
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatal lányt, asszonyt (20-40), minden földi jóra.

Ma estére! keresünk elsődlegesen pár vagy lányt,fiút .Csak fogadni tudunk! Aki csak ígérgetni szokott vagy 1-2 órát ér rá ,illetve nem tud arcképet küldeni kímélje a billentyűket! parpartborsod@citromail.hu
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Egyedülálló, egyedül élő szingli pasi vagyok. Ismerkednék. Autóm is van. Nézz rá adatlapomra és sok mindent látsz

Idősebb hölgyekkel párokkal ismerkedem. Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak
Sziasztok!
30+ hölgyel ismerkednék akár hosszú távra is !
30+ hölgyel ismerkednék akár hosszú távra is !
Sziasztok! 34 éves vékony pasi vagyok kortól függetlenül olyan párokkal ismerkedem, akik szeretik minőségi szexet, mint egyfajta művészetet, kreatívak, vidámak és tüzesek. Hasonlót keresek. Képeim természetesen vannak
Sziasztok! Bi lányt keresünk harmadiknak kellemes játékokra ,barátságra.
hölgyekkel párokkal ismerkedne egy fiatal fiú ha érdekel írj