Idősebb érett hölgyet kényeztetnék Orosháza környékéről 30 as pasi
Sziasztok,
keresek Marcali környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
keresek Marcali környékén férőhellyel rendelkező hölgyet/lányt közös gabajodásra
sziasztok
45 éves pasi 50-70 közötti párral ismerkedne.Alkat nem számit.Pest megye előny.
45 éves pasi 50-70 közötti párral ismerkedne.Alkat nem számit.Pest megye előny.
Sziasztok. Pécsről és környékéről keresnék fiatalabb lànyokat . 40 es pasi vagyok
Sziasztok. Idősebb hölgyet kényeztetnék Békés Csongrád megye előnyben utazni tudok. 34 éves pasi
Helló.
Nálam idősebb nővel vagy párral ismerkednék hosszú távra ! smile
Igényes ápolt jó fej srác vagyok legyél / legyetek ti is ilyenek és jól el leszünk ! smile
Nálam idősebb nővel vagy párral ismerkednék hosszú távra ! smile
Igényes ápolt jó fej srác vagyok legyél / legyetek ti is ilyenek és jól el leszünk ! smile
Sziasztok Miskolcon vki??
Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Köszönöm
Sziasztok !
Van egy álmom, szeretnék egy olyan videót kapni, amibe elélveznél a képemre 2-3-4 perceset...arc nélkül.
Képemet is mutatod videóba és elélvezel rá...akár dicsérhetsz is.
Ez nagyon izgalmas lenne.
Egy bemutatkozást előtte írhatnál email címemre. Merről? korod? ..... de csak akkor ha majd megcsinálnád nekem. Korhatár nincs, minél érettebb annál jobb . köszönöm ... Betti
betti2020@indamail.hu
Van egy álmom, szeretnék egy olyan videót kapni, amibe elélveznél a képemre 2-3-4 perceset...arc nélkül.
Képemet is mutatod videóba és elélvezel rá...akár dicsérhetsz is.
Ez nagyon izgalmas lenne.
Egy bemutatkozást előtte írhatnál email címemre. Merről? korod? ..... de csak akkor ha majd megcsinálnád nekem. Korhatár nincs, minél érettebb annál jobb . köszönöm ... Betti
betti2020@indamail.hu
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva, én is elvárom / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Ijjú vékony hölgyet vennék pártfogásba.Rendszeres kötelezetség nélküli találkozáásokra. Értékeld az érett pasit és szeress szexelni!
Sziasztok! Én 26 éves férfi vagyok a szeretőm 52 éves hölgye magunk mellé keresünk hölgyet illetve párt! Hölgy vágya hogy végig nézze egy pár szeretkezését!!
Sziasztok! 24 éves budapesti srácként ismerkednék nőkkel, párokkal.
Kölcsönös örömszerzésre várom azt a vállalkozó hölgyet, aki szereti megélni a szexualitását. Fogadni tudok Bp belvárosában. Írj!
Sziasztok!
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatalabb(20-40) telt Nőt, minden földi jóra
Borsod és a környező megyékből keresek egy fiatalabb(20-40) telt Nőt, minden földi jóra
Orális szexhez keresek partnert bevállalós nő személyében . Imádok puncit nyalni .

Szívesen ismerkedem érettebb hölgyekkel! 25 éves fiatal, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos testalkatom van
privátban folytatás

Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem!
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem!
Köszönöm
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére Csongrád megyéből.Kettő farok egy punciban felállás is érdekel.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát és combfixet. 37éves pasi vagyok.
Sziasztok! Van itt olyan fiatal max 25 eves ferfi aki beszallna 3.nak kizarolag a holgy oromere szombat este?( Nő 36 F 27)