Sziasztok
18-30 ig keresek lányt ,hölgyet szeretönek vagy csak sex kapcsolatra..
Eger-Miskolc vonzáskörzetéből
18-30 ig keresek lányt ,hölgyet szeretönek vagy csak sex kapcsolatra..
Eger-Miskolc vonzáskörzetéből
Sziasztok, 22 éves macis srác keresne a Balaton parton idősebb hölgyet, párt kellemes időtöltésre, ha érdekel kérlek írj, írjatok.
Sziasztok, 35+os csajszival beszelgetnék, ismerkednék.
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre.
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
En 24 éves pesti srác vagyok, nagyon vágyok egy nálam idősebb nőre.
Írj itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Sziasztok! Bi pasit ,bi csajt keresünk ma vagy holnap estére Hatvanban.Este 10 után érünk rá tehát nem baj ha van a munkaadódtól papír
Férfi partnernél elvárás a max 15cm méret ,Első alkalommal csak orál mindenki mindenkivel.Diszkréció ,ápoltság ,tisztelet az alap.Jelentősen gyorsíthat a dolgokon ha fotóval a goldenmilf40@gmail.com -on jelentkezel.

Rétságon valaki ma este lecumizhatna ! Helyem van !
Sziasztok! 24 éves budapesti srácként partneremet keresem nő vagy pár személyében.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok,
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Privátban tudjuk folytatni az értekezést.
Köszönöm
megbízható, kedves, érett 40-55 közötti, régóta együtt élő, baranyai, tolnai házaspárt keresek 3-as örömökre a hétvégén. Bemutatkozásom, fotóim az adatlapomon. Swinger és swinger klubba járók nem továbbá nőként vagy párként regisztrált férfiakat sem keresek!
Köszönöm
Hölgyeim! Odaadó cicimánként hatttalmas, nehéz melleket szopnék, kényeztetnék. Akit izgat ez az élvezeti forrás, keressen bátran! Kebelcsókjaim!
kebellovas@freemail.hu
kebellovas@freemail.hu
Sziasztok!
25 éves hetero fiúként keresnék olyan idősebb hölgyet vagy párt aki/akik benne lennének anya-fia,anya-apa-fiúk szerepjátékban közös szimpátia esetén akár hosszú távra is.
25 éves hetero fiúként keresnék olyan idősebb hölgyet vagy párt aki/akik benne lennének anya-fia,anya-apa-fiúk szerepjátékban közös szimpátia esetén akár hosszú távra is.
26 éves srácként kényeztetnék milfeket, érett nőket
31éves sportos férfi vagyok, nőkkel vagy párokkal ismerkednék szombat este Békéscsabán hellyel rendelkezem
Ismerkednék 40-es csajszival, lehetőleg egyedülállóval.
Én 24 éves, sportos-átlagos.
Nézd meg a képeimet itt, és írj ide, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Én 24 éves, sportos-átlagos.
Nézd meg a képeimet itt, és írj ide, vagy vorosmikulas126@gmail.com

Forró negyven feletti csajszival leveleznék-ismerkednék
Én 24. vorosmikulas126@gmail.com
Én 24. vorosmikulas126@gmail.com
Sziasztok,
Köszönöm
Köszönöm
Szia Betti! Ha szimpatikusnak találsz, akkor válaszolj kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 27. kedd 04:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 27. kedd 04:04
Törölt felhasználó (4442382)

Sziasztok !
Betti vagyok 20 éves.
156cm 47kg szőke, nagyobb cicikkel.
Ismerkednék érett pasival, emailon...egyenlőre.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Betti vagyok 20 éves.
156cm 47kg szőke, nagyobb cicikkel.
Ismerkednék érett pasival, emailon...egyenlőre.
Képcsere lehetséges.
betti2020@indamail.hu
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait -----.- aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
blacksunrise32@gmail.com
35-55 éves korig keresek egyedülálló hölgyet, egyelőre levelezésre, képcserére, ismerkedésre, izgalmas témákra.
Én 25 éves átlagos-sportos testalkatú budapesti srác vagyok. 175/70. Vagy itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Én 25 éves átlagos-sportos testalkatú budapesti srác vagyok. 175/70. Vagy itt, vagy vorosmikulas126@gmail.com
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.