Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Részletek az adatlapomon.
Budapesti hölgyet keresek, fiatal, idős, nem számít csak szeresd a szexet,főleg a popsi szexet
40-65 éves korig keresek diszkrét hölgyet zalából akivel kiélnénk vágyainkat normális keretek közt akár rendszeresen is

Sziasztok!Fiatal(max 30 éves korig)keresek rendszeres változatos szexhez vékony lányt,Hölgyet.Hely megoldott,ha felkeltettem az érdeklődésed kérlek írj üzenetet.Az adatlapomon szinte mindent megtalálsz rólam.
Sziasztok!
Pár keresne lányt, 26L szőke hosszú haj,tetovált, 27F Macis-gyuros alkat kopasz, Bi lanyt keresnénk, első élmény lenne nekünk, a hármas. BP-n vagyunk helyünk van
csak lányt keresünk !
Fényképpel küldjétek lecci e-mailt : fiatalvonzoparos@gmail.com
Vagy itt írjatok
Pár keresne lányt, 26L szőke hosszú haj,tetovált, 27F Macis-gyuros alkat kopasz, Bi lanyt keresnénk, első élmény lenne nekünk, a hármas. BP-n vagyunk helyünk van

Fényképpel küldjétek lecci e-mailt : fiatalvonzoparos@gmail.com
Vagy itt írjatok

Sziasztok!
Lányok fiatal párok támasza lennék!
Fejér megye és környéke
Lányok fiatal párok támasza lennék!
Fejér megye és környéke
sziasztok párokhoz vagy nőt keresek Zala Vas Győr Moson Sopron megyéből keresek aki be fogadna
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Sziasztok
Idosebb holgyet dugnek a ferje elott!
Idosebb holgyet dugnek a ferje elott!
Sziasztok. 31 éves magas vékonyabb férfi vagyok. Teltebb hölgyekkel ismerkednék a közelből ☺️
Hölgyek párok sex?
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Egyedülállóan ismerkedem, keresem a hasonlót...egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.... Írj nyugodtan.

Sziasztok! Potens heteró férfi hölgyet, lányt, párt keres csütörtök vagy a péntek este kellemes eltöltéséhez. Kazincbarcika és környéke.
Érett hölggyel szívesen találkoznék
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 28 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Pici mellü teljessen borotvált vékony lányt, keresek nyelvemre, és vastag farkamra, nudizas és szeximado hölgyet várok.... Jön lassan a jó idő, kellemes tartalmas baráti és nagyon tartalmas szexre... Tabu nélkül (anal is)!!!
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Irányítható( nem durva alázás) ,orálcentrikus kisebb max.átlagos mérettel rendelkező uni bi pasit keresünk a közelünkből.Este 10 után érünk rá. Diszkréció ,ápoltság adott és elvárt. Jelentkezést várjuk a goldenmilf40@gmail.com címre lehetőleg arcos és intim képpel esetleg elképzeléssel. Kellemes napot kívánunk mindenkinek!