Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,elfoglaltak,levelezgetők ne írjanak!Csak esténként érek rá!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,elfoglaltak,levelezgetők ne írjanak!Csak esténként érek rá!
Fiatalabb pasit, srácot keresek kiadós sexcsatákra!! Passzív vagyok! Érd-Bp. és környékéről, Valaki?? Írj üziben!
Sziasztok! Szívesen kalandoznék fiatal (18+) párral, akik kipróbálnák a hármas szexet egy 40-es, magas, igényes, vastag szerszámú férfival. Imádom a többest, ha kettőnket szopogat egy csini lány, de egymás után, vagy akár egyszerre is lehetünk a punciban vagy a popsiban.
Privátban elértek.

KEresem a partnerem egy érzéki túlfűtött Nő személyében. Tartós kapcsolat. 36 vagyok, egyedülálló, egyedül élek, többlövetű, extra potens. Mobilis vagyok(van autóm). Ne csak pár órára érj rá hanem lehessen együtt tölteni éjszakákat, hétvégéket, utazásokat....szóval együtt bármit

Sziasztok! Nagykanizsai vagy Nagykanizsa környéki hölgyekkel (a nő örömét előnyben részesítő, kényeztetni szerető srác vagyok), párokkal diszkréten ismerkednék, randiznék most hétvégén a péntek du.-tól vasárnap délutánig tartó időszakban. Alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott, nem kezdő, szenvedélyes, normális, jóképű, sportos, ápolt, megbízható magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Szimpátia esetén akár hosszútávra is. Helyem van, utazás Nagykanizsa közvetlen környékén megoldható.
Üdv!
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot
Ma délutánra/estére keresek Hölgyet vagy párt.
Helyem van Budapesten a 13. Kerületben.
Igényes ápolt szenvedélyes férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
Privátban írj.
Szép napot

Tartós kapcsolat reményében ismerkednék Hölggyel

Méret lényegtelen. Legyen sok gecid. Békéscsaba és környéke.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Szívesen ismerkedem 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
helló csajszik
Pest & szűk környékén ,fiatal asszony-csajszi ,aki MA 1 kis kalandra kapható
Pest & szűk környékén ,fiatal asszony-csajszi ,aki MA 1 kis kalandra kapható

Szívesen kukkolnék, párokat, masztizó srácokat, pasikat, miközben verem....sok mindenben benne vagyok.-
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.
Sziasztok! Lányok? Hölgyek? Párok? Szívesen ismerkednék, részleteket az adatlapomon!
Sziasztok!
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
Anya-fia apa családi szex szerepjátékra keresek idősebb hetero párt akikkel közös szimpátia esetén akár hosszabb távon házibarátjuk lennék.
Ma este Budapesten a 3.keruletben valaki egy alkalmi szexre csatlakozna hozzám hölgyek párok várom jelentkezeseteket itt vagy Skype zozoka1236
Holnap 9-15 között szopnék Lajosmizsén

Nagyfarkú, aktív srácot, srácokat, pasikat keresek, kiadós szexre! Érd-Bp. és környékéről!! Írjatok üzit!!!