Sziasztok. Hölgyet keresünk aki szívesen csatlakozna párosunkhoz akár hetero, akár bi alapon. Privát leveleket várunk.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Sziasztok ! Érett kedves megbízható pár házaspár hölgy akik találkoznának Szombat délelött vagy délután Szekszárdon és környékéről ? Fogadni tudlak de a közelbe utazni is tudok.
Kedves Hölgyeim, szombaton egésznap vállalok kényeztető masszázst a Balatonnál. Keressetek privátban.
Sziasztok!
Debrecenben leszek szombaton a reggeli, délelőtti órákban, amikor is szívesen ismerkednék, találkoznék jófej emberekkel. smile
Első körben természetesen csak egy szimpátia találkozóról van szó, ahol megbeszélnénk a folytatást, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
A szándékaim komolyak, nem szórakozni vagyok az oldalon! Írhattok ide, vagy emailben is: intimbeszelgetes@gmail.com
Éljük meg közösen azon vágyainkat, amikről az emberek 99 %-a csak álmodozik...
Legyen szép napotok!
Debrecenben leszek szombaton a reggeli, délelőtti órákban, amikor is szívesen ismerkednék, találkoznék jófej emberekkel. smile
Első körben természetesen csak egy szimpátia találkozóról van szó, ahol megbeszélnénk a folytatást, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
A szándékaim komolyak, nem szórakozni vagyok az oldalon! Írhattok ide, vagy emailben is: intimbeszelgetes@gmail.com
Éljük meg közösen azon vágyainkat, amikről az emberek 99 %-a csak álmodozik...
Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Érett, intelligens jóképű fiatal kinézetű férfi keres fiatal lányt 25/35 kor között hosszú távra. Együtt kikapcsolódni, kirándulni, mozi, strand és minden ami lazításról szól.
Üdv,
Attila
Üdv,
Attila
Sziasztok. Hölggyel ismerkedem.
Érett nõ keresek ma estére Budapesten! Akár egy 3-as a szeretömmel, akár csak mi 2-en
Sziasztok ! Érett akár idősebb párt házaspárt hölgyet fogadnék ma este Szekszárdon. Va olyan aki találkozna ? Keress privát !
Idős hölgyet kényeztetnék ahogy csak szeretné
Olyan fiatal párt keresünk, akiket izgatna egy tabumentes szeretkezés egy vonzó idősebb párral.
Írjatok!
Írjatok!

Vakációzó diáklányt keresek

Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal fiúval ismerkednénk,hetero alapon a hölgytag örömére.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem fiatalabb lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok ! Érett komoly pár házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon és környékén kellemes kapcsolatra kényeztetésre. Ha szeretnél velem személyesen is találkozni én benne vagyok írj privát üzit és megbeszéljük !
Kezicsókolom,
Sziasztok!
Fiatalabb, (20-35) telt lányt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Fiatalabb, (20-35) telt lányt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Sziasztok.Győri elhanyagolt hölgyet keresnék minden jóra.Masszázsban is jó vagyok.