Mi nem Szilveszterre csak hanem úgy álltalában ismerkednénk hölgyekkel,párokkal.
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok !
Esetleg lenne hétvégi kamerázásra hölgy aki párommal ( hölgy) masztizna? Esetleg Kecskemét kk személyesen is találkozhatunk.
BUÉK
Esetleg lenne hétvégi kamerázásra hölgy aki párommal ( hölgy) masztizna? Esetleg Kecskemét kk személyesen is találkozhatunk.
BUÉK
Sziasztok !
Ma esti talira Szekszárdon 35-65 közötti pár házaspár hölgy ? Ha van valaki aki találkozna kellemes esti kényeztetésre írjon privátba.
Ma esti talira Szekszárdon 35-65 közötti pár házaspár hölgy ? Ha van valaki aki találkozna kellemes esti kényeztetésre írjon privátba.
Fital hölgyet keresek hosszabb távra!
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Fiatalabb lany,part szopatnek rendszeresn.Nem lennek halatlan.Pedt megye.
Üdv, szívesen ismerkednék heteró alapon! Jó modorú, kedves 26. éves vagyok, üzenetben bármire válaszolok!

Sziasztok!
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Fiatal fiút keresünk a hölgytag örömére.
Sok mindenre nyitott, fiatal, potens pesti pasi ismerkedne Hölgyekkel és Pàrokkal
31 éves, minden kalandra nyitott srác keresi partnerét.Budapesten és környékén(Fejér,Pest,megye)keresek nálam idősebb hölgy partnert.Maximális diszkréció adott és elvárt!! Utazni tudok,fogadni tudlak
60 körüli párt keresek Baja környékén, akiknél lehetek a feleség "játéka".
Sziasztok! Megbízható, értelmes és szép farkú, 30-35 év közötti srácot keresnék 55 éves, szerepjátékokat (anya-fia) és enyhébb alázós szexet kedvelő nőmnek, akivel együtt baszhatjuk őt. Nem azonnali szexet keresünk, az időpont-egyeztetés még kettőnknek is nehézkes, ezért mindenképp elvárás, hogy türelmes legyen a jelentkező. Csak komoly érdeklődők írjanak, privát üzenetben. Budapest-Székesfehérvár-Veszprém környéke jöhet szóba.
50-60év közötti hölggyel ismerkednék, hosszutavban gondolkodom elsosorban!
Sziasztok!Párral ismerkednék!Normális és igényes emberekel ismerkednék!! Utazni tudok!
Házi barát lennék hosszú távra!!!!
Házi barát lennék hosszú távra!!!!
Anális szex "tanítása" fiatal lányoknak, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő, nyitott, az tudja is élvezni ha a megfelelő kezekbe kerül! Figyelmesség, türelem, fokozatosság, hozzáértés..(!) Azt vallom, mindezt úgy kell elérni egy Nőnél, hogy Ő maga kívánja meg a folytatást, érezni akarja, hogy.. Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!
Holnapi napon (csütörtök) Miskolc - Debrecen vonalon kalandoznék, hölgyekkel párokkal!
Privát üzenetet várok!
Privát üzenetet várok!
Sziasztok. Én egy 23 éves igényes normális srác vagyok. Keresek közös időtöltéshez nőket, de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Sziasztok !
Holnap és szilveszter estére éjszakára ápolt átlagos 35-65 közötti párt házaspár hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexre kényeztetésre mindenki örömére ápolt diszkrét mindenre nyitott férfi vagyok nézd meg adatlapom és ha élveznétek társaságom várom privát jelentkezéseteket.
Holnap és szilveszter estére éjszakára ápolt átlagos 35-65 közötti párt házaspár hölgyet keresek Szekszárdon kellemes szexre kényeztetésre mindenki örömére ápolt diszkrét mindenre nyitott férfi vagyok nézd meg adatlapom és ha élveznétek társaságom várom privát jelentkezéseteket.
Sok mindenre nyitott, fiatal, potens pesti pasi ismerkedne Hölgyekkel és Pàrokkal.
Sziasztok!
Üdv
Zoli
Üdv
Zoli