Sziasztok 40-60as körüli hölgyet vagy ilyen parokal ismerkednek.
Sziasztok.
40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednèk.
40-50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral ismerkednèk.
Halihó.hölgyet keresek! Esetleg párhoz is csatlakoznék a hétvége folyamán! 21éves fiatalos srác vagyok. Pest megye&Szolnok megye. Utazni tudok fogadni nem! Képek az oldalamon!
Szasztok!
Egy fiatal, szűz, srác keres Debrecenben, helyem van
Egy fiatal, szűz, srác keres Debrecenben, helyem van

Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak. Most péntek kora este már találka is lehet kölcsönös szimpátia esetén.
Párok Lányok leveleit várnánk de úgy látjuk itt a 99% csak a gép előtt ül irogat keres de csak eddig jut.Ha mégis lenne valós valaki aki meg is szeretné élni amit kiagyalt akkor várjuk azt a levelet......Puszi
Kiskunfélegyházán és környékén szopnék egy nagy faszt ma este! Valaki átutazóban, vagy a környéken egy szopásra? Helyem van! Üres adatlapot, kép nélküli egyének ne! Írj, ha kanos vagy! Max 45-ig!
Sziasztok! Bp-i vagy Pest megyei hölgyet vagy párt keresek. Ápolt, igényes, de nem független, mások által jó pasinak tartott harmincas férfi vagyok 18/4 intimmel. Hely kell, autó van, mobil vagyok. Képeim itt is vannak fent, kapcsolataimnak.
Sziasztok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 26. szombat 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 01:22
Törölt felhasználó (4417992)

Sziasztok. Pár vagyunk. Keresünk fiatal nagy farkú potens fiút. Akár ma vagy holnap estére.
Kívánd egész éjjel :P

Fiatal(20-30 éves)olyan lányt,Hölgyet keresek aki kedveli a korosabb sportos Férfiakat.Helyem van(egyedül élek Észak Bp...III.ker és vonzáskörzetéből).
Ma este ismerkednék csinos nővel, párral Szfvár -Veszprém kkén.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
párt vagy csak pasit?
(Ez egy válasz nyitottbppar üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Pár vagyunk. Keresünk fiatal nagy farkú potens fiút. Akár ma vagy holnap estére.
Kívánd egész éjjel :P

Ha esteleg akadna olyan fiatal hölgy, aki az érett úrakat részesíti előnyben, várom jelentkezését!
sziasztok!
ha aktuális még, benne lennék... pm.be irjatok,ha sanszos
üdv.
A40 (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 09:44
ha aktuális még, benne lennék... pm.be irjatok,ha sanszos
üdv.
A40 (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyfarkú fiatal fiút keresünk (Lány 36 , Fiú 37). Helyünk van, autónk is, utazni tudunk...fiatal legyél és kitartó, egyedülálló és nagyon kanos
Sziasztok. 7végen hölggyel párral találkoznék. Kérlek belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Nagyfarkú fiatal fiút keresünk (Lány 36 , Fiú 37). Helyünk van, autónk is, utazni tudunk...fiatal legyél és kitartó, egyedülálló és nagyon kanos
24 éves fiú vagyok... Nők párok?
Csak egy kicsivel lennétek közelebb
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 09:22

pár keres nagyfarkú fiatal fiút
(üzenetet írj)