Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok! Lányt-nőt keresnék cuckoldra, akár szabadban, Szombathely illetve Sopron környékén
60as korosztályt én is meg kostolnam szep nagy tag puncival ha szoros az sem baj
csak izgató legyen

Mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 19. péntek 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 06:36
Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Fiatal(max 28 éves)Nőt keresek rendszeres partneremnek.
Sziasztok!
Sziasztok!
Parterem keresem elhanyagolt feleség,vagy független hölgy társaságában. 40-60 éves korig. Legyél ápolt,és szeresd ha kényesztetnek. Igényes,ápolt 31 éves Bajai férfi vagyok.
Parterem keresem elhanyagolt feleség,vagy független hölgy társaságában. 40-60 éves korig. Legyél ápolt,és szeresd ha kényesztetnek. Igényes,ápolt 31 éves Bajai férfi vagyok.
Sziasztok!Biszex lány tagú párral ismerkednénk!
Sziasztok, ötvenes aktív pasiként,Győr közelében keresek párt, Péntek délután fogadni is tudlak benneteket.
Köszi
Köszi
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Tapasztalatlan srácot keresek Nejem számára!

Érzéki páros aki nagyon jó, közeli barátot keres közös , túlfűtött, egész éjszakás/napos programokhoz ?!?

Sziasztok a hétvégére keressek olyan Csajt vagy Nőt aki kedveli e kicsit telt alkatú pasikat. Helyel rendelkezem! Alkalmi partnerem keresem hétvégére Üdv Gábor + 35 éves vagyok
Fiatal max 25 éves lányt keresek kellemes időtöltésre.
Lehetsz sokkal idősebb nő 60 as 70 es ....
Pesti hellyel rendelkezőt keresek.
De izgat a sokkal fiatalabb nő pár is.
Írj bátran.
Hétköznapi ffi vagyok...
Írj bátran.
Hétköznapi ffi vagyok...
Lehetsz sokkal idősebb nő 60 as 70 es ....
Írj bátran.
Hétköznapi ffi vagyok...
Írj bátran.
Hétköznapi ffi vagyok...
Angol, Matek korrepetálás hölgyek, párok - Budapest-Tatabánya-Győr vonalon
írj privátban