Sziasztok!
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Keddre keresek hölgyet vagy párt, egész nap jó nekem, 178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Írj privátban.
Párral (F-L) ismerkednénk lehetőleg Bp. és vonzása
Sziasztok ! Párokat keresek minden jóra ! / Érdekel creampie eating , fuck licking , cuckold szex !! Swinger , gang-bang, mindenki -mindenkivel alapon is lehet !!! Vagy egy hölgyet akivel ilyen szex partikban részt lehet venni = bevállalós legyen ! Enyhe perverzió ok ! Anyagiaktól mentesen !!!!!!!!!!
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére,egy ma est randi reményében.
Fiatal fiúval ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére,egy ma est randi reményében.
Sziasztok!
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
mai nap fiatal passzív srácot, csajszit keresek egy pippantásra.
Helyem van.
Bp. 14. ker.
csáó
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok,
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
ma vagy szombat este fogadnék Pécsett 40-55 közötti házaspárt.
Adatlapomat is keresd fel!
Szép napot ☀️, szombat/24/este kis létszámú bulit szervezünk/10-12-fő/A létszám még nem teljes ezért várunk huncutkodni vágyó hölgyet ,párt párokat, A helyszín diszkrét magánház,
Fiatal barátomat keresem, én 50 éves, független alföldi pasi.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Nagykanizsa környékén diszkrét Nővel ismerkednék.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Szabadidő hasznos eltöltésére.
Ha lenne itt nagyméretű pasi akinél stimmel minden az adatlapunkon leírtakkal akkor várjuk a jelentkezést
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem rendszeres randikhoz.Lehet egyéb program is.Bajai független pasi vagyok.
Sziasztok Szabolcs Hajdu Borsod megyek e keresünk párok pasik csajokat hely van
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Masszázs hölgyeknek Fejér megye Dunaújvárosban. Írj privátban! Jelige:Okleveles masszőr