Kisbér győr vonalon keresek hölgyet kortól függetlenül aki elkísérne szexshopba. elsősorban a mai nap
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere!
.
Fiatal 24 éves srác keres érett nőt vagy párt akit/akiket kényeztethetek

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal? max 45ig
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere! Akár ma is!
fiatal nimfó csajt keresek
40es sportos pasi

Sexi nagymama szexpartnere lennék diszkréten. Esetleg sexi nyugdíjas pár hàzibaratja lennék diszkréten.
Sziasztok! Ma estére,kellemes időtöltésre,akár iszogatással egybekötött kényeztetésre, keresek Hölgyet az adatlapom szerint. Helyem van,de menni is tudok ésszerű határokon belül.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok!Párként párt keresünk. Nő tagunk biszex. Az utazás nem okoz problémát. Viszont nem vagyunk a szimpátia randi hívei, inkább a lényegre törekednénk.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már van az oldalról, kölcsönös szimpátia estén csatlakozom! Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ápolt 40es férfiként ismerkednék minden jóra.
Fejér-Veszprém környékén!
Fejér-Veszprém környékén!
Mohácsi férfi sublányt vagy elhanyagolt feleséget, magányoshölgyet szexpartnernek keres.