sziasztok en szivesen megismernelek titeket
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 11:23

Fiatal srácot keresünk 3-nak, hetero alapon, a hölgy örömére....Fotó, telefonszám nélkül ne!
Fiatal srácot keresünk 3-nak, hetero alapon, a hölgy örömére....Fotó, telefonszám nélkül ne!

Hello
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?
26 eves jokepu srac vagyok Londonba holgy vagy par esetleg?

sziasztok ismerkednék párral 3as szex terén szívesen megyek nudi strandra vagy akár textilmentes fürdőbe is Zala Vas Somogy privibe mesélek magamrol nyugodtan lehet írni privit
Érettebb Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek tehát hely se gond de van autóm, mobilis vagyok, Bármi alakulhat, bármikor, spontán is
Viszont a hosszabb, mélyebb dolgokat jobban kedvelem mint a gyors felszínes numerákat/találkát.

Sziasztok! Pár keres fiatal srácot ha van itt ilyen. Mi csak a közelben keresünk. Borsod.
Sziasztok!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Fiatal, korai harmincas srác vagyok, és szívesen kukkolnék és hallgatnék élőben hetero párokat ma Budapesten 18-tól 60-ig, ahogy szexelnek.
Írjatok priviben!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Kecskeméten sub hajlamú lányt keresek.
Hello! Pest és környékén szívesen csatlakoznék idősebb hölgyhöz vagy akár párhoz is, hetero alapon!

Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!találkoznék nyitott gondolkodású,laza jófej heteró úrral,fiúval aki szívesen megnézné velem ex barátnőm amatőr szexfilmjét.Ígérgetők elfoglaltak kerüljenek.Csak olyan írjon aki valóban el is akar jönni!Fiatal igényes srác vagyok!
PESTMEGYE!
PESTMEGYE!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Hello! Írtam neked privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 27. péntek 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 08:55
Törölt felhasználó (4696273)

Sziasztok! Van valakinek kedve ismerkedni egy sportos sráccal? Elsején van helyem Debrecenbe.
Sziasztok! Van valakinek kedve ismerkedni egy sportos sráccal? Elsején van helyem Debrecenbe.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?!“””
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!