Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2023. 04. 29. szombat 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma estére keresünk párt 3 fiú 2 lány felállásra.
Fiatal szexmániás lányt keresek, aki szeretne egy érett, potens szexmániás pasit!
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Kérésem elsőre talán furcsal lehet, de nem adom fel......Jóképű, sportos 50-es férfi keres olyan fiatal lányt, akinek hosszasan nyalhatná a fenekét. Az igazán nagyszerű az lenne, ha közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra jó lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban pl. egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék hölgyhöz, vagy párhoz!
Laza, humoros, diszkrét és nem utolsò sorban valòs pasiként.Üzeneteiteket pm-be várom.
Zsolti
Ma este szívesen csatlakoznék hölgyhöz, vagy párhoz!
Laza, humoros, diszkrét és nem utolsò sorban valòs pasiként.Üzeneteiteket pm-be várom.
Zsolti
Sziasztok!
Elhanyagolt,idősebb hölgyeket keresek.
Diszkréció 100% Baja és környéke.
Elhanyagolt,idősebb hölgyeket keresek.
Diszkréció 100% Baja és környéke.
Sziasztok nyáron jőn valaki Rodoszra nyaralni?
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Van olyan lány vagy pár aki hétvégén fiatalabb férfit keres? A lènyeg a szimpátia, a többi mellékes

Ápolt, fiatal pasit keresünk holnap késő délutánra harmadiknak Pesten.
Sziasztok, Miskolc környékén keresem szeretőmet hosszú távra, illetve rövid távú kalandban is benne vagyok
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Fiatalabb/Idősebb hölggyel szexelnék!
én 21F
én 21F
Sziasztok 37/43éves valos par vagyunk.feleség kényeztetésére keresünk pasit pasikat viberen folytatnànk az ismerkedést
Vékony milfet feleséget keresek Hajdú Szabolcs Borsodból.Udv normális pasi.
Puncit kényeztetnèk!!
Szia. Állok rendelkezésére
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 23. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 23. vasárnap 10:43
Törölt felhasználó (4659923)

Valaki ma meg dugna a férjem élőt, hely kell