Sziasztok. 30-as párként illetve szoló férfiként idősebb párhoz, hölgyhöz és hölgy is jöhet hármasba ha szeretne be szállni hozzánk. Kifejezetten kedvelem az idős hölgyeket felső korhatár nélkül. Utazni tudunk és fogadni is. Helyileg Baranya, de Somogy, Tolna, Bács kiskun is érdekel.
Este 22 óra felé hármasra fiatal pasi a Glory caféban?

Sziasztok!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban. Szerda Csütörtök Péntek napközben!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban. Szerda Csütörtök Péntek napközben!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet orális kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok! Ma éjszakára keresek valós nagy mérettel rendelkező pasit. (20+) üzit privátba kérem.
Hali.Párral vagy Hölggyel ismerkednék hosszú távra! Légy értelmes.. igényeség elvárt!
33 éves vagyok. Érett, duci hölgyekkel ismerkednék diszkrét tartós kapcsolat céljából. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj és beszéljünk.
Kedves Hölgyek, Párok! Ma délelőtt esetleg valaki egy kellemes házi welnesre? Szauna, yakuzzi, masszázs? Ápolt, kulturált, megbízható férfi vagyok. Privát üzenetben várok érdeklődést.
Fiatal nyitott hölgynek lennék időnként diszkrét partnerének. Kérdésre Viber elérhetőséget adok.
Remélve hamarosan rádtalálok, puszi minden hölgynek!
Remélve hamarosan rádtalálok, puszi minden hölgynek!
Ma valaki Balatonfüred 50 km-es körzetében?! Hölgy tàrsaságra gondolok. Fiatal, izmos alkatú srác vagyok

Sziasztok! Passzív srácot, nőt, párokat keresek Sopronban, egy kellemes időtöltésre. Én 33 vagyok, 18/5-ös a kis barátom :P
40 fölöttiek írjatok Kriszti Kriszti33 skypon.
Érett jó vastag farku pasit keresek Érd s környéke...
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Veszprém megyében ma este fiatal pasit fogadnánk.
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Budapesten keresek érett hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem.