50+ párral baratkoznék komolyan!Normális,megbízható és diszkrét férfi vagyok!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Pasikkal-Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk

Bács megyei idősebb nővel párral ismerkednék…
Sziasztok jön valaki nyaralni Rodoszra?
Mi itt dolgozunk kint szívesen ísmerkedünk.
Mi itt dolgozunk kint szívesen ísmerkedünk.
Budapesten keresek érett hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem.
Mohács környékén valaki esetleg?
Kimondottan érett hölgyek társaságát keresem, a közelből.ha te is társas magányban vagy vagy csak ismerkednél barátkoznál hajrá! keress nyugodtan és eldöntjük hogyan tovább.Alkat kor mellékes, ápolt légy, az eszed és a szíved a helyén legyen..
ezt viszont nyújtom én is Csakis hosszútávra, alkalmi nem érdekel.

Változatlanul keresem....
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Jóképű, sportos 50-es férfiként sub hajlamaimat szeretném kiélni, így olyan fiatal lányt, vagy értettebb hölgyet keresek, akinek nyalhatnám a fenekét.
Alap higiénia természetesen fontos, de lehetőleg ne közvetlenül zuhanyzás után történjen.Továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül is, és akár úgy is, hogy ruhában maradok. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani...
Sziasztok! Holnap estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata.
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
idős nőt keresek balatonboglár környékén minden jóra! privizz
Vasárnap délutántól keddig a Balatonon vagyok , heteró alapon keresek vitorlázást nudizást kedvelő nőt, párt
Sziasztok.
Keresek párt az érettebb korosztályból, teltebb holgytagu parhoz szivesen csatlakozom.
Komarom megye, Budapest es vonzaskorzet.
Szoval nagycicis anyukak ne habozzatok..
Keresek párt az érettebb korosztályból, teltebb holgytagu parhoz szivesen csatlakozom.
Komarom megye, Budapest es vonzaskorzet.
Szoval nagycicis anyukak ne habozzatok..
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!
Üdv Z
Üdv Z
Szombatesti 4-esünket bővítenénk Bp.-n!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.