holnap reggel, kb 7:15-től durván 9:30ig lenne helyem Lajosmizsén, leginkább SZOPNI szeretnék, de GUMIVAL dughatsz is

Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma
Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma
Hétfőre keresünk fiatal harmadikat adatlapom szerint.
Jó reggelt.
Kedves fiatal vagy érett hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.
Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Kedves fiatal vagy érett hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.

Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagymellű,nem borotvált fiatal lányt nyalnék...Támogatlak...Tel szám és beszélhetünk. Pécs+20km
Keresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban
Budapest - Óbudán vagyok elérhető!
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban

Jászberényi vagykörnyékbeli idösebb biszex vagyezirántérdeklödö párral,vagycsak növel férfival ismerkednék.
Kaposváron ki keres 50 éves vastag faszú férfit szexre? Hölgyek párok? Helyed legyen. Fiatalok is!
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Érett nőkkel ismerkednék/kalandoznék!
Ápolt, normális 40 es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém-Győr Moson Sopron megye!
Ápolt, normális 40 es pasi vagyok!
Fejér-Veszprém-Győr Moson Sopron megye!
Kedves FIATAL lányt kényeztetnék, TANÍTANÉK. Írj email címet és ismerkedjünk meg. 50es kopaszodó tapasztalt potens férfi vagyok, mindent meg tudunk beszélni.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Fiatal párt vagy lányt keresek. Alkat nem számít! Leveleket privátban várom
Pécsi fiatal lányt keresek hatalmas cicikkel...Tel szám,és beszélhetünk.Meghálálom...
50+ párral baratkoznék komolyan!Normális,megbízható és diszkrét férfi vagyok!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)