Kíváncsi hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni komolyan. Borsod közelében ha lehet! Adatlapot szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek!
Pécsen fiatal duci nagymellű lányt nyalnék élveztetném ahogy kéred...Tel szám és beszélhetünk
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Fiúkkal és Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Sziasztok. Ma a késő esti óráktól keresek,kedves ,átlagos párt.
Budapest és a szűk értelemben vett agglomerációbol.
Utazni tudok.
Ápolt,igényes,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes44 éves pasi vagyok.
Budapest és a szűk értelemben vett agglomerációbol.
Utazni tudok.
Ápolt,igényes,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes44 éves pasi vagyok.
holnap reggel, kb 7:15-től durván 9:30ig lenne helyem Lajosmizsén, leginkább SZOPNI szeretnék, de GUMIVAL dughatsz is

Sziasztok! Párral vagy nővel ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére
holnap reggel, kb 7:15-től durván 9:30ig lenne helyem Lajosmizsén, leginkább SZOPNI szeretnék, de GUMIVAL dughatsz is

Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma
Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma
Hétfőre keresünk fiatal harmadikat adatlapom szerint.
Jó reggelt.
Kedves fiatal vagy érett hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.
Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Kedves fiatal vagy érett hölgyek, fel ajánlanám ma is szolgálataimat
akár adatlapom szerint is, de meg beszélhetünk bármit is.

Várom a jelentkező üzeneteket.
További szép napot.
Üdv. Albert
Ma. Azaz szombat estére keresek hölgyet/párt. Utazni tudok/képek az oldalamon! Sok mindenre nyitott vagyok! 22/F Kocsimban is okés a téma!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagymellű,nem borotvált fiatal lányt nyalnék...Támogatlak...Tel szám és beszélhetünk. Pécs+20km
Keresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban
Budapest - Óbudán vagyok elérhető!
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban

Jászberényi vagykörnyékbeli idösebb biszex vagyezirántérdeklödö párral,vagycsak növel férfival ismerkednék.