Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ma napra keres valaki pasit? 25 éves szabolcsi magyar srác vagyok. Van itt olyan pár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Fiatal, szűz vagy tapasztalatlan vékony fiút keresek. Első körben Skype-on ismerkedünk. Kifejezetten idős pasi is írhat.
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk..
Várom üzidet és csevegjünk..
Sziasztok holnap Szentesen leszünk párt keresünk negyesre várjuk a leveleket
Ma estére keresünk egy bi pasit akit a pasimmal együtt leszophatunk! Diszkréció,borotváltság fontos. Fotót merj küldeni, anélkül nincs tali. Jössz, szopunk és mész! Csak az élvezet. Higiénia nagyon fontos! Tata és környéke, de jöhetsz messzebbről is!
tanárbácsi fiatal srácot keres Gödöllő kke roma is oke
Fiatal pasit keresünk keddre harmadiknak Pesten, az adatlapom szerint.
Sziasztok!
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Ma este Veszprémben kiverném neked akár vagy szopnálak, viszonzás nélkül, hely van, írj bátran

Gyöngyösösön helyel rendelkezö biszex vagy meleg párt keresek 3mas élvezetekre.csak azok keresenek akiknek valoban számit a diszkréció és a higénia heti 1 2 alkalomra max.anyagiaktol mentesen!!!! Akit érdekel privátba keresen
Sziasztok
Szombatra keresük párt vagy lányt hármas négyes felállásra.
Fiúk nem érdekelnek !!!
Szombatra keresük párt vagy lányt hármas négyes felállásra.
Fiúk nem érdekelnek !!!
Sziasztok
22 éves pasiként idösebb éretebb nöt kényeztetnék nyelvel.Szabadszállás és környékén.Ma este lenne jo ,kocsim van.irj ha érdekel adig is puszi
22 éves pasiként idösebb éretebb nöt kényeztetnék nyelvel.Szabadszállás és környékén.Ma este lenne jo ,kocsim van.irj ha érdekel adig is puszi
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit.
Vékony, helyes, biszex passzív srác vagyok.

Sziasztok!
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra.
Helyem van.
Üdv
Z
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra.

Helyem van.
Üdv
Z
Sziasztok 20 éves srác vagyok és pesten keresek érettebb nőt!
Veszprémben kiverném valakinek vagy szopnám viszonzás nélkül, írj ha érdekel

fiatal srácokat orálisan kényeztetek Gödöllőn
roma is lehet sőt imádom a csokit
roma is lehet sőt imádom a csokit
Orális kényesztetésre keresek hőlgyet Bp. és környéke!!!